Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Már nem bírok így élni! A...

Már nem bírok így élni! A szüleim Jehova Tanúi és elvették a fiatalságomat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
17 éves lány vagyok. A szüleim Jehova Tanúi és engem is beleneveltek. Vagyis beleerőszakoltak. Anyám állandóan ordibál velem hogy ha nem akarok így élni kidob a házból. Nem lehet barátom, mégis van (persze titokban) és lefeküdtem vele szerencsére ezt nem tudja anyám. Megver és elegem van a képmutatásból. Nincsenek barátnőim, nincs kapcsolatom az emberekkel mert mindig otthon vagyok, csak a jehovákhoz megyek anyámmal akiktől undorodok. Elegem van!! Mit csináljak?

2015. dec. 20. 09:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Nem vagyok Jehova Tanúja, de miért kell trolkodnod? Miért kell ilyen kamu kérdéseket feltenned? Bűzölög az egész
2015. dec. 21. 21:34
 12/13 anonim válasza:
Egyáltalán nem bűzlik, én is ugyan ebben a cipőben járok most:')
2017. dec. 21. 17:42
 13/13 anonim válasza:
Hasonló helyezhet az enyém is. Anyám rám erőszakolta a keresztelkedést 14 évesen. 18 évesen teljesen elegem lett, nem voltak barátaim nem mehettem osztálykirándulásokra . Ha véletlen később mentem haza az iskolából mert az osztálytársaimmal voltam megvert az anyam. Volt olyan hogy nem engedett ki a házból mert tudta hogy találkzni akarok valakivel. Hadd ne mondjam , az évekig tartó csufolást az iskolában .. lett barátom nemsokára, és természetesen ki tagadták .. hálistennek. Anyám egyre inkább leszart. Most 25 éves vagyok tavasszal lesz az eskűvőm , és az anyám évek óta nem beszél velem a hülye vallása miatt. Júliusban fog születni az első babánk. És az anyam lemond arrol hogy ,ott legyen az eskűvőmön és hogy lássa az unokáját . 👏🏻👏🏻👏🏻 Ezek a Jehova tanúi .. azt mondjak magukról családcentrikusak .
2019. jan. 14. 01:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!