Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek lekéstem mindenről...

Szerintetek lekéstem mindenről 21 évesen?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok, és eddig egyáltalán nem volt társasági életem, a barátok kikpotak, új kapcsolatokat nem nagyon tudtam kialakítani. Kimaradt eddig az életemből a bulizás, barátokkal való szórakozás, úgy érzem hogy már ki is öregedtem ezekből a dolgokból. Úgy érzem hogy elpazaroltam a fiatalságomat az önbzalom hiányom miatt, és már nem tudom bepótolni ezeket a dolgokat :(

2015. nov. 25. 18:31
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nagyon hasonló volt a helyzetem a tiédhez képest. 20-21 évesen kezdtem el igazán aktív társasági életet élni és komolyabban bulizgatni, azelőtt elég szegényes volt az életem ilyen téren.

És igen, elismerem, hogy ilyen idősen már nem teljesen ugyanolyan érzés bulizni, mintha 15-16 évesen tettem ezt volna, de nem olyan drasztikus a változás, hogy ne tudjam élvezni. Annyi az egész, hogy buli közben is érzem, hogy kicsit komolyabban viszonyulok a dolgokhoz, nem vagyok benne minden őrültségben.

Mindezek ellenére mentem a menthetőt, és igyekszem kiélvezni az életet, amennyire csak lehet Ne aggódj, időben vetted észre, hogy változtatnod kell, szóval bőven tudsz még pótolni! :)

22/F

2016. febr. 1. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!