Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy lekéstem mindenről?
20-as éveim elején járok. Nem voltak barátaim, nem voltak kalandozásaim nőkkel, nem szexeltem, nem buliztam, nem is éltem, csak magamba voltam fordulva. Most bármibe kezdek, már azt érzem, hogy késő. Sosem élem át a tiniszerelmet, sosem fogom megtanulni, hogy kell élvezni egy bulit, nem fogok népszerű lenni az osztályban. Ez nekem hiányzik, kövezzetek meg. Megroppanok a kimaradt élmények hiányától, koravénnek érzem magam. Van itt olyan ember, aki tudja, mire gondolok, mert átélte? Ha elmesélné a saját sztoriját, talán kicsit kevésbé érezném magam rosszul, főleg akkor, hogy még pozitív irányba is változott az élete.
ui: Lehet mondani, hogy fiatal vagyok még, de ez olyan, mintha egy hipochondernek mondanátok, hogy nem lesz baja.
Igen, nyilván a tini-dolgokról lekéstél. De a csajozásról, szexről, buliról, barátokról még nem. Csak arról, hogy ezeket kamaszként éld meg. Hát ezzel már nincs mit tenni.
Én néha buliztam fiatalon, de nem csináltam durva dolgokat, nem volt barátom, nem "őrjöngtem" hogy most én vagyok a fiatal. Hát... talán érdekes lett volna megélni, de így alakult. De most van szerelmem, kiegyensúlyozott szexuális életem. Szóval, ezt nem késő behozni a 20as éveid elején... ami szerintem sokat számít és sokat fog dobni az életeden. Hajrá! igen is fiatal vagy.
Első, ilyen gyerekes gondolkodásmóddal, mint ami nekem van, nem hiszem, hogy lehetne bármilyen kapcsolatom is. Mintha bezártak volna engem ebbe a testbe és eldobták volna jó messzire a kulcsot. Gyerekes vagyok, de vénnek érzem magam.
Xenophilius, szép kilátások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!