Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Harminckét évesen már mindenrő...

Harminckét évesen már mindenről lekéstem?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, sajnos a fiatalkoromból kimaradt az első csók, diákszerelem és az iskoláskori csajozós élmények, még soha nem volt barátnőm, szexuális együttlétem, barátaim sincsenek. Bár huszonéves koromra már feleszméltem és rengeteget próbálkoztam, csak elutasítást kaptam. Nem hibáztatom érte a nőket, nem vagyok egy férfiideál.

Elképzelhetetlen fájdalom van bennem ezért, úgy érzem elment mellettem a fiatalság úgy, hogy kimaradtam belőle. Sokat maracangolom önmagam, s állandóan azon fantáziálok, hogy "mi lett volna ha"...

Mostanában mindig csalódott vagyok, úgy érzem nem tudtam, és már nem is tudom megvalósítani korábbi céljaima, s érzem beleuntam az egyforma hétköznapokba, rettenetesen félek, hogy hamar elmúlik az élet anélkül, hogy igazán éltem és élveztem volna azt.

2014. jún. 10. 13:20
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
24%
Soha nem késő.
2014. jún. 10. 13:22
 2/23 A kérdező kommentje:

Az a gond, ha találok is valakit ezek után, nem hiszem, hogy el merem neki mondani, hogy 32 évesen ott állok szerelmi és szexuális téren, mint egy 13 éves. Nem hiszem, hogy van nő, akinek ehhez van kedve, türelme, főleg ha minden ujjára jut tiz pasi akik tapasztaltak.

Fizetőshöz elmenni pedig nem akarok, nekem érzelmekre IS szükségem van.

2014. jún. 10. 13:25
 3/23 anonim ***** válasza:
55%
Ha találsz egy nőt aki megszeret annak ez nem fog számítani.
2014. jún. 10. 13:26
 4/23 anonim válasza:
42%
Nem vagy "férfiideál"? A férfiak többsége nem az.
2014. jún. 10. 13:32
 5/23 anonim ***** válasza:
88%
Vigasztaljon az, hogy minden ismeretlennél tiszta lappal indulsz! Nincs rádírva! Akinek mondjuk volt egy 8-10 éves félresikerült kapcsolata az is ezt érzi hogy lekésett mindenről.
2014. jún. 10. 13:36
 6/23 anonim ***** válasza:
0%
első-második randiig se szoktál eljutni?
2014. jún. 10. 13:51
 7/23 anonim válasza:
3%
Kezdj el drogozni, attól jobb lesz minden!
2014. jún. 10. 13:56
 8/23 anonim válasza:
71%
Nem késtél le mindenről. Ismerkedj! Ha szeret a lány, akkor nem fogja érdekelni..
2014. jún. 10. 14:01
 9/23 anonim ***** válasza:
40%
kezdeményezz nőknél ne legyél félős ;) igy sose lesz , nektek fiúknak kel megtenni az első lépést :D és ha találsz valakit ne rögtön az elején mesélj neki arról hogy még nrm volt senkid.húzz bele, sok sikert
2014. jún. 10. 16:24
 10/23 anonim ***** válasza:
60%
Pedig a fizetos nem hulyeseg, legalabb el tudsz indulni valahol, szerzel tapasztalatot. Rajta is tudsz gyakorolni es nem eles a helyzet ha elrontod nem szamit, igaz en meg csak 22 vagyok ,de ha 10 ev mulva ugyan ott leszek mint te, hat... en se rajongok a fizetos megoldasert, de ha egyszer ilyen vilagban elunk nincs mit tenni.
2014. jún. 10. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!