Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Harminckét évesen már mindenrő...

Harminckét évesen már mindenről lekéstem?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, sajnos a fiatalkoromból kimaradt az első csók, diákszerelem és az iskoláskori csajozós élmények, még soha nem volt barátnőm, szexuális együttlétem, barátaim sincsenek. Bár huszonéves koromra már feleszméltem és rengeteget próbálkoztam, csak elutasítást kaptam. Nem hibáztatom érte a nőket, nem vagyok egy férfiideál.

Elképzelhetetlen fájdalom van bennem ezért, úgy érzem elment mellettem a fiatalság úgy, hogy kimaradtam belőle. Sokat maracangolom önmagam, s állandóan azon fantáziálok, hogy "mi lett volna ha"...

Mostanában mindig csalódott vagyok, úgy érzem nem tudtam, és már nem is tudom megvalósítani korábbi céljaima, s érzem beleuntam az egyforma hétköznapokba, rettenetesen félek, hogy hamar elmúlik az élet anélkül, hogy igazán éltem és élveztem volna azt.

2014. jún. 10. 13:20
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
73%
nem vagy egyedül.
2014. jún. 10. 20:40
 12/23 anonim ***** válasza:
79%

Hát, sajnos velem is ez van, és én már idősebb is vagyok 32-nél. Szerencsére én le tudom magam kötni itthon a kedvenc elfoglaltságaimmal, és így átmenetileg elterelődik a figyelmem ezekről a nagyon rossz gondolatokról, mert nyilván bennem is ez játszódik le.

Fizetőshöz nem megyek, mert még fel sem merem hívni. De lehet, hogy a kényszer valamikor rá fog vinni, mert a helyzetem teljesen reménytelen. Nyilván tudom azt is, hogy egy fizetőshöz nem az érzelmek miatt mennek az emberek, ez egy kényszerhelyzet.

2014. jún. 10. 23:25
 13/23 anonim ***** válasza:
43%
Srácok szedjétek már össze magatokat. Rajtatok kívül senki nem tudja hogy még nem voltatok nővel. Csak azt kell sugározni hogy magabiztosak vagytok. Nem olyan a külsőtök? Tegyetek érte! Sportoljatok, napozzatok, ha kell járjatok kozmetikushoz. Legyen normális frizurátok és öltözzetek igényesen. Ennyi kell, nem több...mármint ami a külsőt illeti.
2014. jún. 11. 08:31
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Én még 27 éves vagyok (már nem sokáig) tapasztalatom alig van valami, de a semminél több. Viszont nálam lassan valamiért elmúltak ezek a rossz érzések, a fájdalom, meg a nyavalygás erről. Hogy miért, az érdekes téma. Szinte úgy érzem, hogy már elhanyagolom a társkeresést, mert így is van. De az sose ment gőzerővel, sőt. Privátban beszélgethetünk, bár nem tudom, mi segítene rajtad, mert akkor én is azt csinálnám. Szerintem annyira nem késtél le a lényegi részről. A harmincas éveiben is történik azért ez-az az emberrel, bár ha házas, akkor kicsit másfajta dolgok. Na meg egy ismerősöm 36 évesen vesztette el a szüzességét, és élt át iszonyat tinikorba illő szerelmet. Szóval ő egy jó példa. (a szerencsére :) )
2014. jún. 11. 20:33
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Le. Ezt te is tudod.
2014. jún. 11. 21:21
 16/23 anonim ***** válasza:
27 éves férfi vagyok, kicsit én is hasonlóan érzek. Annyiban jobb, hogy nekem vannak barátaim. De a szerelem , intimitás nekem is hiányzik már. Ha rövid ideig is , de legalább tetszenék valakinek az jól esne. Vannak nőismerőseim is, olyanok is akitől szerettem volna többet, de ez sajnos sosem kölcsönös, valamiért én nem vagyok "pár alapanyag", csak "haver". És ez néha frusztrál. Fizetőshöz jelenleg még én sem szeretnék járni, de kitudja később mennyire keseredek meg. :D
2014. jún. 12. 22:49
 17/23 anonim ***** válasza:
49%

# 10es vagyok:

Meg annyival kiegeszitenem, hogy kepzeld el ezt is ugy mint pl egy sportot, mondjuk a focit. Eleinte fizetsz azert, hogy jatszhass, az edzonek esetleg a paja dijat stb, benazol, tanulsz, tanitanak, stb, de egy ido utan ha jol csinaltad mar eljutsz arra a szintre, hogy bajnoksagokon jatszol es elismert jatekos lehetsz, tehat idovel megterul.

Pont igy megy ez a noknel is amig egy bena jatekos vagy senki sem akar teged "leszerzodtetni", de mihelyt "kifizetted a megfelelo tandijat" es pajakepes leszel mar ok fognak jonni, hogy "jatszodj naluk", erted. Ez a helyzet tetszik vagy sem, johetnek itt a feministak es boldogan leminuszozhatnak 0ra, de ez a tenyallas.

2014. jún. 13. 10:05
 18/23 anonim ***** válasza:
Azért tekintik rossznak a prostizást, mert a legtöbb prosti kényszerből csinálja. Próbálj valamilyen önkéntes, "fair trade" prostit keresni akkor, már ha van olyan. Úgy fair trade, hogy saját magának keressen, ne fizesse az 50% "adót" a futtatóknak. Különben én tényleg max azért csinálnám, hogy tudjam, hogy milyen egy nővel, de nem szorulnék rá, hogy rendszeresen nyomassam (nem azért, mert el vagyok látva nővel, hanem mert nem zavar a szexhiány már).
2014. jún. 13. 12:53
 19/23 anonim ***** válasza:

(#14 és #18 vagyok)

Én pedig külsőre állítólag számottevő mennyiségű lánynak bejövök, de rossz a stratégiám. Pl.

- sok akcióm élből rossz, képes vagyok (jó) ismerősök nélkül is elmenni helyekre, közösségekbe. (Bár ilyenkor nem feltétlenül barátnőszerzés a cél.) Egyébként bátor vagyok, meg minden. Ilyenkor nem akadok ki, eleve vesztett játszmáknál az önbizalmamnak se muszáj leépülnie.

- nem ismerek egy iskolányi korombeli embert, ami a kritikus mennyiség ahhoz, hogy természetes módon alakuljanak kapcsolataim

- kb. csak a társkeresőkre és a morrisons-jellegű helyekre hagyatkozom, amelyekkel a normális emberek jelentős része nem is él. És mindkettőhöz gyökér vagyok, nem tudok csak úgy beszélgetni (akár kezdeményezni, akár folytatni)

- komolyabb, "éjszakai" 3 órás beszélgetésekre se vagyok jó alapanyag

- sokszor felveszem a fura/hülye ember vagy gyerek szerepét, bár jellemzően nem lányok jelenlétében

2014. jún. 13. 15:01
 20/23 anonim ***** válasza:
:/ En is igy allok!
2014. jún. 14. 17:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!