Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Harminckét évesen már mindenrő...

Harminckét évesen már mindenről lekéstem?

Figyelt kérdés

Férfi vagyok, sajnos a fiatalkoromból kimaradt az első csók, diákszerelem és az iskoláskori csajozós élmények, még soha nem volt barátnőm, szexuális együttlétem, barátaim sincsenek. Bár huszonéves koromra már feleszméltem és rengeteget próbálkoztam, csak elutasítást kaptam. Nem hibáztatom érte a nőket, nem vagyok egy férfiideál.

Elképzelhetetlen fájdalom van bennem ezért, úgy érzem elment mellettem a fiatalság úgy, hogy kimaradtam belőle. Sokat maracangolom önmagam, s állandóan azon fantáziálok, hogy "mi lett volna ha"...

Mostanában mindig csalódott vagyok, úgy érzem nem tudtam, és már nem is tudom megvalósítani korábbi céljaima, s érzem beleuntam az egyforma hétköznapokba, rettenetesen félek, hogy hamar elmúlik az élet anélkül, hogy igazán éltem és élveztem volna azt.

2014. jún. 10. 13:20
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Én helyzetem teljesen ugyanez és nekem is ezek a gondolatok járnak a fejemben, korom ellenére.

21 F

2014. jún. 14. 19:30
 22/23 anonim ***** válasza:
Nem ötletelünk együtt azon, hogy hogyan tovább??
2014. jún. 18. 10:09
 23/23 anonim ***** válasza:
#16os vagyok. Ötletelni hogyan tovább? Nem tudom, de a lényeg hogy nyugi. Most is van egy lány akivel ismerkedek, 85% hogy haverságtól ebből sem lesz több, de nem sietek. Észrevettem, hogy görcsösen "tukmálnám" magam a csajra, ezt nem szabad, ne tegyétek akármilyen nehéz is. Szépen lassan ismerd meg a csajt... legalábbis én ezt fogom tenni. Nem rohanok, 27 évig elvoltam csaj nélkül, 1-2 év türelem simán belefér részemről. Persze éveket ölni a "semmibe", reménykedni sem szabad, ebbe már buktam bele. A lényeg h kivárom az 1-2 hónap ismerkedést mielőtt mint nőt hívnám randira. :)
2014. jún. 18. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!