Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ez nem normális?

Ez nem normális?

Figyelt kérdés
van egy király életem:dolgozok,meló után ledobom magam a számítógép elé,aztán órákig nyomom. Néha felmerül bennem,hogy kellenének barátok,barátnő,de emlékeztetem magam,hogy jobb nekem a sz...rzsákok nélkül. (pedig minden embernek szüksége van elvileg).
2015. nov. 20. 14:39
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

Ez nem ilyen egyszerŰ:

-29 éves vagyok,nem volt még komoly kapcsolatom,ergo tapasztalatlan vagyok

-barátaim nincsenek,mert szociálisan analfabéta vagyok (beszélgetni tudok,csak mélyebb kapcsolatokhoz nem értek)

Arra nem gondoltál,hogy esetleg nincs más választása az embernek?

Ökörködnék én szívesen,ha lenne kivel,meg lenne hova eljárni.

2015. nov. 20. 17:03
 12/27 anonim ***** válasza:
Ucsó vagyok.Mit tennél ha nem lenne internet a világon? Valószínű h feltalálnád magad nem? Miért nincs barátod? Ezen gondolkozz szerintem...lehet azért mert a gép előtt ülve nem lehet barátokat szerezni? Legalább akkor ha a gépben látod a megoldást, regisztrálj párkereső oldalakon és találkozz nőkkel...mindjárt más szemmel fogod látni a világot....
2015. nov. 20. 17:56
 13/27 A kérdező kommentje:
A párkeresőt próbáltam. Írtam pár levelet,de senki sem válaszolt. Barátai azért nincsenek,mert sehova nem tudok elmenni,nincs erre fele semmi közösségi hely,legfeljebb kocsmák,de azokból nem kérek.
2015. nov. 20. 17:59
 14/27 anonim ***** válasza:
Ucsó vagyok. A partnerkeresőkön mindenki talál magának valakit. Legyél kitartóbb. Azért mert azonnal nem válaszolt egy Angelina Jolie kinézetű nő nem kéne egyből feladni. Csinálj jobb fotokat magadról tedd fel újra. Van vagy 6 haverom akik fő hobbija az hogy reszelgetik a neten felszedhető csajokat.
2015. nov. 20. 18:33
 15/27 A kérdező kommentje:
Egy ideig írogattam,aztán feladtam. Nem egy-két sikertelen próbálkozás után hagytam fel vele.
2015. nov. 20. 18:43
 16/27 A kérdező kommentje:
Élőben nem megy az ismerkedés, társkeresőn baxnak visszaírni,akkor mégis hol? :S
2015. nov. 21. 09:02
 17/27 A kérdező kommentje:

"Mi van azzal hogy érzem hogy szeret a barátnőm és mindent elkövet azért hogy boldoggá tegyen?"

Mi van abban az esetben,ha valakinek nem lehet,mert mondjuk nem üti meg a hölgyek által felállított mércét?

2015. nov. 21. 09:38
 18/27 anonim ***** válasza:
55%
Ez nekem nem király élet, hanem csak magányosság.
2015. dec. 1. 08:46
 19/27 A kérdező kommentje:
Nézőpont kérdése. Az enyémből király. Nem kell elvárásoknak megfelelnem,nem rángatnak bele semmi rosszba a barátok,nem vernek át. Mi ez,ha nem király élet?
2015. dec. 1. 09:21
 20/27 anonim ***** válasza:
55%
halálosan kiüresedett magány. Kivel oszthatod meg örömöd-bánatod? Kivel beszélgethetsz? TV, Net?
2015. dec. 1. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!