Normális hogy ezt érzem?
Vannak barátaim, jóban vagyok az osztályom nagy részével, mondjuk nincs "legjobb" barátnőm, de sok olyan van akire szinte bármikor számíthatok.
Elég sokat vagyok emberek között (napi 8-10 órát), nekem ez már soknak számít.Nem azt mondom hogy nem szeretek sokáig a barátaim között lenni, de szeretek hétköznaponta kb 7 előtt hazaérni és a családommal lenni, olvasni, megnézni egy filmet vagy csak ellenni, ez igaz a hétvégékre is.Péntekre például már teljesen le szoktam fáradni, alig van hangulatom.Néha szeretek elmenni ide-oda barátokkal, de ha tehetem akkor a szabadidőmben szivesebben vagyok egyedül vagy a családommal.Ez normális? Csak mert körülöttem mindenki együtt van suli után is, aztán éjfélig üzengetnek neten is, egymáson lógnak egész nap, és néha úgy érzem hogy kilógom közülük, csak mert én kicsit jobban szeretem nyugisabban tölteni a szabadidőmet.Normális ez?
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!