Miért érzem ezt a kapcsolatot nagyon gáznak? Tényleg az lenne?
Figyelt kérdés
Egy interneten megismert személyről van szó, akivel van egy azonos hobbim. Ez egy alapvetően rendes ember, teljesen barátságos, és belement, hogy mivel a facebookot ritkán használja, mobilon tarthatjuk a kapcsolatot. Beszélgettem is már vele mobilon, nem volt rossz. Ez így mehetne is, hogy én néha-néha mondjuk hetente egyszer vagy kétszer felhívom estefelé, és akkor beszélgetünk egyet. Viszont furcsa érzéseim vannak, olyan gáznak érzem valamiért ezt az egészet, meg mintha az egész tök értelmetlen lenne. Ő tudom hogy magától sose keresne, de azt mondja szívesen beszél velem. Viszont ilyent senki se csinál, kizárólag mobilon beszélgetni valakivel mindig, akivel amúgy élőben még sose találkoztam.2015. szept. 16. 19:21
1/2 anonim válasza:
Lány vagy, vagy fiú, te hány éves vagy és ő mennyi, milyen távolságra vagytok egymástól. ezek mind más-más tényezők, máshogy befolyásolják a dolgokat. Lehet családja van, tetszik neki a rajongásod.. hmm? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!