Ez normális? Vagy mi baj van velem?
Nem füveztél hosszabb ideig?
Vagy más mérgezés nem érhette az idegrendszeredet?
Gyógyszert szedsz rendszeresen?
Mi az a mártil?:D
Ez szerintem már probléma. Kellene, hogy rá légy kényszerítve a kommunikációra. De segáz, manapság komplett életek leélhetők az interneten, welcome!:) Ismertem olyat, aki így élt, éveket, aztán egyszer csak kinőtte. Megunta, gondolom, annyira, hogy megjött a bátorsága is. Ehhez egy szószátyár barátság segítette hozzá. Több idő alatt, de megy barát nélkül is. Vannak állapotok az ember életében, amik egyszerűen kifutják magukat, lejár a mandátumuk, elkopnak azok a félelmek. Gyakran persze súlyos éveket elvéve az ember életéből, így nem állítanám, hogy minden esetben érdemes kivárni. De olyat is láttam, amikor semmi nem segített, hanem meg kellett várni a szavatosság végét, lévén, csak saját magán tud segíteni az ember. Környezet sokat számít - amiben NEM passzív résztvevő vagy. Lásd: most is jársz suliba, aztán hogy elpasszívodtál így is. Anyukád majd akkor fogja hirtelen nemnormálisan titulálni ezt, ha egyszer csak nem illesz a rendszerbe. Suliváltáskor vagy munkahelyen. Látnia kellene a probléma kezdetét (jelenét) is. Ezt is mondtad így neki konkrétan, hogy mantráznod kell sokszor? Ne gondold, hogy senki nem esett át ilyenen vagy mondott hülyeséget adott pillanatban megannyi mantrázást követően sem, de a leírásodból ítélve ez egy kóros állapot nálad.
Az elszigeteltség rossz, unj rá minél hamarabb! Féld ki magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!