Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Utálom magam. Mért vagyok...

Utálom magam. Mért vagyok ennyire félénk? Másoknak olyan könnyen megy

Figyelt kérdés
Mindennap a suliba levegőnek néznek... nem tudok beszélgetni... lúzernek tartanak
2015. nov. 9. 17:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Biztos vagyok benne hogy nem vagy lúzer! Ha szeretnéd nekem nyugodtan le írhatod mi történt ma, mi bánt.
2015. nov. 9. 17:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Nyugi, megértem a helyzeted, én is ilyen vagyok :) Próbálom magam annak ellenére is jól érezni, hogy mások mit gondolnak rólam. Legrosszabb esetben egész szünetben a telefonomat nyomkodom, ha senki nem figyel rám vagy tanulni szoktam (ez hasznosabb) Biztos, hogy nem vagy lúze,r még a "szürke" emberek is tudnak érdekesek lenni, sőt szerintem jobban is, mint a többiek :)
2015. nov. 9. 17:58
 3/3 A kérdező kommentje:

szóval az a gond hogy mióta felkerültem a felső évfolyamra, nekem nem megy a barátkozás. Új osztályba kerültem, a többiek nem nyitottak felém én meg persze félénk vagyok és nem merem.. Visszahúzódó vagyok és nem tudok beszélgetni.. Amikor valaki elkezd velem beszélni mindig csak azt tudom ráá mondani hogy oké.

Nem szeretnék azért a középpontba lenni hogy mindenki csak rám figyeljen de azért azt se szeretném ha tojnak a fejemre/levegőnek néznek

Mindig próbálom elhatározni hogy ˇebben az évben sok barátot szerzek uj életet kezdek stb. de nem megy. Mindig vannak olyan "menők" Akiktöl elbizonytalanodok.. Mindenkinek könnyen megy a beilleszkedés..

2015. nov. 9. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!