Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálam miért kéreti magát ez a csaj és másoknak miért dobta magát oda olyan könnyen?
Ismerkedek egy elég aranyos csajjal.Sajnos egyre jobban csalódok benne.
Az előző 2 pasijának lazán oda adta magát.Azok a tipikus szépfiúk voltak.Én bevallom átlagos vagyok de mindent megteszek.
De ő kéreti magát.Pedig komolyak a szándékaim és eléggé bosszantó,hogy nálam rosszabb személyiségű pasiknak rögtön mindent.Nekem meg küzdenem kell mindenért.
Miért ilyen?
ha komolyak a szándékaid akkor ennek pont, hogy örülnöd kéne, hogy a kiszemelted észhez tért.
ezért azt kérdezném: miért hazudsz önmagadnak?
Hazudni?
Te egy idióta lélekbúvár vagy?Szimplán idegesít,hogy 2 hónap telt el és csak csók történt és találkozók.Mással meg lazán összefeküdt.
Tudod valahogy ezt gáznak érzem.
Nem igazán vagy az esete, azért.
Velem két lány is ezt csinálta. Közülük az egyik majdnem lefeküdt egy bájgúnárral, de hál' Istennek nem jött össze és utólag derült ki, hogy mekkora aljadék (ment is a sírás-rívás). Most pedig az exéhez fog visszamenni, aki rengetegszer átvágta (már látom előre a végkimenetelét)... De velem még egy találkozóra sem volt képes eljönni, pedig szerinte én mennyire normális vagyok és blabla...
Nem kell az ilyenekkel foglalkozni, hanem tovább kell állni. Magaddal is jót teszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!