Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-16 éves lányok! Nektek az alábbiak közül melyik fiú jönne be?
1.: Letolt gagya, "menőzős" sapka, zselézi a haját, dobol.
2.: sima farmer gatya, kapucnis pulcsi, zongorázik.
3.: sima farmer gatya, kapucnis pulcsi, dobol.
4.: letolt gatya, kapucnis pulcsi, zselézi a haját, gitározik.
5.: sima farmer gatya, ing, hegedűzik.
6.: sima farmer gatya, ing, gitározik.
7.: letolt gatya, "menőzős" sapka, zselézett haj, cigizik, energiaitalt iszik, nem játszik hangszeren.
8. sima farmer; ing/póló; mindegy,hogy milyen hangszeren játszik (ha nem játszik semmin,az sem gond)
17/l
Én nem vagyok ilyen felszínes, nem foglalkozom a külsőségekkel.
Szóval leszarom, csak sok pénze legyen meg jó kocsija.
Most komolyan? Lehet akármilyen helyes, ha letolt gatyával járkál, rá sem nézek. Elég szánalmas dolog, és nevetséges, sőt, nem is, inkább siralmas, hogy ez lett a mai divat, és ez kell a menő csajoknak meg a plázap*csáknak.
Nem érdekel, hogyan öltözködik, milyen hangszeren játszik, csak legyen normális (emberhez illő) kinézetű, és jöjjünk ki jól. Nekem ez a vonzó, ha valakinek van egyénisége és le tud kötni, az meg nem számít, hogy néz ki...
A legjobb barátom elég bolond (mármint van egy sajátos gondolkodásmódja, világnézete, stílusa, ami nem feltétlenül egyezik az enyémmel), nagydarab, csúnya, de imádom, sőt, valamilyen szinten vonzódom is hozzá, mert élvezetes a vele töltött idő, és látom rajta, hogy ő is szeret velem lenni.
Na ennyi, ezt sorold be a 7 közé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!