Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért gondolják, hogy a...

Miért gondolják, hogy a külföldön dolgozó lányok k. rvák?

Figyelt kérdés
Ha meghallja valaki, hogy külföldön minimálbérből is félre lehet tenni fél évente, évente 1 millió Ft értékű összeget, úgy, hogy nem nélkülözik mellette az ember, hanem kellemesen megél, akkor miért kezdenek el gyanakodni, hogy tuti k..rva az illető?
2015. nov. 4. 12:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom miert mondod, de az ilyen hozzàszòlàsok miatt a sok tudatlan aki kijön, rögtön akarja ugyanezt. Es nem lehet nekik megmagyaràzni hogy àt lettek ba*va, sajnos.
2015. nov. 4. 13:22
 12/15 A kérdező kommentje:
Azért mondom, mert így van.
2015. nov. 4. 13:23
 13/15 anonim ***** válasza:
29%

"Vannak, akik igen, és vannak, akik nem. Mint mondtam, én a párommal élek egy 4 szobás családi házban, nem egy kisszobában nyomorgunk hatan. Mi ezen olyan hihetetlen..."

Ezt kaptam privátban a kérdezőtől, ő írt rám.

Még jó, hogy eddig lakásról volt szó, most meg már családi ház.

Erről beszélek, egy nagy színjáték az élete, ahogy a másik hozzászólónak is, aki 3 év alatt összerakta egy ház önerejét(ahogy számolom 4,5 millióról beszélünk, erre itthon se kapsz kölcsönt családi házra, nem hogy külföldön).

Na további kellemes mesemondó délutánt a résztvevőknek!

2015. nov. 4. 13:31
 14/15 anonim ***** válasza:
34%
Én meg kismacska vagyok. 1100 €uroból Bécsben nem lehet félretenni havi 300-at, ha eljárkálsz ide-oda. Tehát a havi kiadások alsó hangon: lakás, ha 4-en laktok a külvárosban 200 €/fő körül, kaja minimum 150 € persze, ha elhozod a maradékot a mosogatói/takarítói állás plusz juttatásaként akkor csak 100€, Suzuki Swift havi biztosítása,casco,adó 13o€, benzin, javítások 150-200€, ruhák 100€, mozi, étterem, uszoda min. 30€ alkalmanként , fodrász , kozmetikus 80-13o € soroljam még? Egy kis Bacardi+Juice 8€ , itt a falusi kocsmában 600 Ft borravalóval. Ja, és ne felejts el minerálvásszert kérni itthon a kávézóban, ha menőzni akarsz!
2015. nov. 4. 13:51
 15/15 anonim ***** válasza:
En eloszor minimalbert kerestem Irorszagban (havit netto 1500 EUR). Ebbol 350 volt a lakber, 20 a telom, 100 a buszberlet. Kb havi 150 EUR-t koltottem kajara. Emellett eljartam bikram jogara havi 150 EUR-ert. Kozmetikushoz, kormoshoz nem jarok, m nincs ra szuksegem, es felesleges penzkidobasnak tartom, de ettol meg nem vagyok igenytelen. Fodraszhoz sem jarok havonta, ugyh tudtam felretenni.
2015. nov. 4. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!