Miért gondolják, hogy a külföldön dolgozó lányok k. rvák?
Jól van, persze, 4 szobás lakás :)
Mese habbal.
Jah és jól írja az első.
A külföldön dolgozó magyarok nagyrészének az élete egy színjáték, amiben ráadásul csak mellékszereplők..
Hat, eleve, azok a magyarok alltijak ezt, akik eletukben nem voltak kulfoldon, max Gorogben last minute uton nyaralni es fogalmuk sincs a kulfoldi keresetekrol.
En is kulfoldon elek, eloszor minimalberbol eltem masfel evig. Igaz, h alberletben laktam, de nem magyarokkal, es nem 6-an voltunk, hanem csak 3-an. A felretett penzembol 3 honap utan vettem uj telefont, 8 honap utan pedig autot. Masfel ev utan kaptam egy jobb allast, atlag fizetessel. Nem szamitok milliomosnak itt kint - az mas kerdes, h otthon nyilvan ez a fizetes messze atlag folott van. 2 ev utan sikerult felretennem 3 millat ugy, h nem nyomorogtam es nem neztem az arat a dolgoknak, amiket megvettem. 3 ev utan hazat vettunk a parommal - igaz, h kolcsonbol, de az onerot otthon 15 ev alatt sem tudtam volna osszerakni, itt meg 3 ev alatt sikerult. Az automat is lecsereltem...Szoval igen, tenyleg jobban lehet keresni kulfoldon.
Ja! Es nem vagyok qrva :D Egyszeruen csak 3 nyelven beszelek, van diplomam es munkatapasztalatom es nem kopasz s**el jottem ki. Otthon is jo allasom volt, de nyilvan nem annyi fizetesert, mint amennyit itt kapok.
Aki meg irigy, arra magasrol teszek :D
Persze. 4 szobás, erkélyes lakás. Ez a mese része. Mifelénk egy ilyen 2000+€ körül mozog. Két, minimálbéres meg keres 2600 €-t. És akkor hol a rezsi, kaja, ruházkodás, ne adj isten szórakozás. Ha jól kerestek, az persze más. De minimálbérből jól élni és félretenni NEM LEHETSÉGES. Kivéve ha csak eszel-alszol-dolgozol.
Kur*álkodást meg sokan arra értik, hogy bizony nem egy olyan nő van, aki kiment valahova és hirtelen "szerelmes" lett, na persze nem egy magyarba, lengyelbe, csehbe mondjuk, hanem egy osztrákba, angolba, németbe. És lám, 2-3 hónap múlva már a hölgyemény nem is dolgozik tovább, hisz van aki eltartja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!