Szerintetek miért gondolják azt az emberek hogy egy 14 éves lány annyira kicsi hogy barbiznia kéne és minimaxot néznie ahelyett hogy pl. : vásárolni menne a barátnőivel?
Miért, mi az, amit meg akarsz vásárolni, ami számodra szükséges, de nem kapod meg a szüleidtől?
Minden hülyeséget nem kel megvásárolni, amibe csak belebotlasz.
Szia, kedves kérdező. :)
Amikor olyanokat írnak, hogy menj és nézd a Minimaxot meg Barbizz, azt nem kell komolyan venni. Azért mondják/mondjuk ezt, mert mikor például én voltam 13-14 éves, akkor még esküszöm, a kölyök klubot néztem reggel 6-kor. A pasizás, vásárolgatás eszembe sem jutott. Igaz, Te most a pasizást nem említetted, én csak hozzátettem. Nincs abban semmi, ha például amit Te is írtál, a szülinapra kapott pénzt elköltöd, mert végül is a pénz arra való, hogy elköltsük, csak egy kicsit olyan visszataszító, vagy én sem tudom mi a megfelelő kifejezés arra, mikor 13-14 éves kislányok, mert bizony ők még kislányok lődörögnek a különböző plázákban kihívó ruhákban...
Én tizenöt éves koromig barbiztam. Húsz éves koromig egy fityinget sem kaptam - csak akkor, ha kértem néhanapján egy-egy üdítőre. És nem haltam bele.
Tudod mit? Ha szeretnél egy tényleg nagyon klassz, igazán fantasztikus filmet megnézni: Tizenhárom. Less bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!