A mai világban miért csak az menő, akinek iPhone telefonja van? Mi ez az iPhone őrület?
Figyelt kérdés
Csak az jó fej, azzal haverkodnak.2015. okt. 22. 15:03
11/17 anonim válasza:
Miért mindig az "olcsó" telefonnal rendelkezők üvöltik világgá az iPhone-nal kapcsolatos ellenérzéseiket? Miért nincs soha egyetlen olyan mondat sem, hogy "barátkoznék én XY-nal, de hát Samsung telója van, szóval inkább mégse..."?!
12/17 anonim válasza:
Nincs és nem is lesz iPhone-om.
Hú, akkor viszont szar nekem.
13/17 anonim válasza:
Iphone 4S van de felnőttek körében nem igy van az élet. Még egy ismerösömnek van Iphone 6 de a többinek másfajta telefonja van.
Ez kb. a gimi színtjén lehet igy..
14/17 anonim válasza:
Szomorú de ez van... Pedig nem a márka teszi az embert...
15/17 anonim válasza:
Aki az alapján "haverkodik" valakivel, hogy milyen telefonja van az illetőnek, az egy sötét paraszt. Nekem is iPhone-om van, de ilyen üresfejű sutyerákokkal szóba nem állnék...
16/17 anonim válasza:
Nemtudom, nekem egy 40ezres telóm van, de még senki nem szólt meg miatta :D
Pedíg nem Sony vagy Samsung, mégis megjegyezték, hogy milyen gyors :)
17/17 anonim válasza:
Én például nem azért vettem iPhone-t mert menőzni akarok vele csak valami jó telefont akartam de viszont az Androidot meg nem szeretem ezért csak erre gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!