Ha veszek egy iPadet menő leszek sokak szemében?
Az osztályban az egyik lány olyan "menő" mindneki ismeri, nem szokták szidni, sikeres, sok barátja van.
És iPaddel fényképezi magát a tükörben.
Ha veszek egyet, engem is hihetnek menőnek?
18F
Maximum újgazdagnak néznek ami hát nálad negatívan hathat ki mivel nem vagy menő!
Ez van nem mindenki sikeres!
Komolyan nem értem :D
A gazdagság, menőség, kutyapipilője etyepetye miért egyenlő azzal, hogy valaki apple terméket használ?
Azzal fényképezi magát..
Mint itt is, sok kérdés:
Ha iPhoneom van, menő vagyok?
Ha iphone...blablabla..
Az senkinek, még csak eszébe sem jut, hogy van aki azért veszi meg az iphone-t, mert megbízhatóbb, strapabíróbb?
(Azt azért halkan jegyezném meg, hogy USA-ban a iphone néptelefon, itt MO-n pedig a lányok már a logótól is nedvesek lesznek, a "srácok" pedig azt hiszik, hogy ettől most ők a helyi basszájba..vicc)
"mindneki ismeri, nem szokták szidni, sikeres, sok barátja van. És iPaddel fényképezi magát a tükörben."
Hol az összefüggés?! Sok barátja attól van, hogy jó vele beszélgetni, ennyi! Sok lány hiú és fényképezi magát a tükörben, na és? Tulajdonképpen mi fáj neked, az hogy a csaj népszerű, vagy hogy a szüleinek volt pénzük ipadre, vagy mi..?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!