Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha veszek egy iPadet menő...

Ha veszek egy iPadet menő leszek sokak szemében?

Figyelt kérdés

Az osztályban az egyik lány olyan "menő" mindneki ismeri, nem szokták szidni, sikeres, sok barátja van.

És iPaddel fényképezi magát a tükörben.

Ha veszek egyet, engem is hihetnek menőnek?

18F

2014. jún. 22. 12:25
1 2
 11/20 anonim válasza:
92%

"A Porsche meg népauto Németországban…"

Nyugtass meg, hogy még sosem jártál Németországban! Igaz én is 4 éve voltam, de közel sem népautó a Porsche még ha több is van belőle, mint itthon.

De ha ezzel a logikával gondolkodsz, akkor értem a következtetésedet, aminek köze nincs a valósághoz.

2014. jún. 22. 13:15
 12/20 anonim ***** válasza:
55%
Sajnos talán...
2014. jún. 22. 13:18
 13/20 anonim ***** válasza:
0%

A vicc hogy egy iphone se nem megbízhatóbb, se nem strapabíróbb mint akármelyik másik telefon. USÁ-ban sincs mindenkinek, ott is a Samsung termékeiből adnak el legtöbbet. Persze azt is hozzá kell tenni, hogy ott nincs ekkora differencia az Iphone és egyéb csúcs telefonok között mint nálunk, ergó olcsóbban veszik meg, sokkal jobb fizetésből.

Amúgy nem, nem leszel menő attól hogy icuccod lesz, hanem fordítva, ha menő vagy még többen odamennek majd, hogy váóó icuccod van...

2014. jún. 22. 13:43
 14/20 anonim ***** válasza:
31%
18 évesen még talán elég lesz pár menő kütyüt beszerezni, de néhány éven belül már jóval többet kell ennél villantani. Ha lemaradsz (fullos lakás, komolyabb sportkocsi, luxusnyaralások, stb.) akkor eláshatod magad, marad a legalja a ribik közül is (120 kilós zsíros hajú tehenek, vagy még az sem).
2014. jún. 22. 17:12
 15/20 anonim válasza:
100%
Szerintem vegyél 8darabot, akkor biztos k.va menő leszel!
2014. jún. 23. 09:04
 16/20 anonim válasza:

#13 az USA-ban több samsungoz adnak el, mint iPhone-t.

te hol élsz?

2014. jún. 25. 21:34
 17/20 anonim ***** válasza:
Ezt soha nem értettem. Miért menő valaki, aki az apja pénzén vett cuccal villog?
2014. jún. 25. 22:21
 18/20 Frenk610 válasza:
Osztálytársamnak egy szar,régi Nokia-ja van,mégis ő az egyik legmenőbb az osztályban
2014. júl. 7. 15:37
 19/20 anonim válasza:
amugy nem is az a lényeg h menő legyél hanem hogy legyen 1,2 rendes barétod akikre számíthatsz
2014. dec. 26. 14:04
 20/20 anonim válasza:
Használj Sony xperia X10 mini-t!
2015. aug. 8. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!