A mai világban miért csak az menő, akinek iPhone telefonja van? Mi ez az iPhone őrület?
Beszéld meg szüleiddel e szavakat.
Személyiség, érték, barátság, kapcsolat, menő.
Én agyhalottságod miatt nem barátkoznék veled. Felőlem mesztelenül is járkálás szinten is lehetnél csoró, nem érdekelne ha tized annyi agyad lenne mint seggszőrömön csüngő shzardarabnak.
10-18 éves korig menő lehet utána kutyát sem érdekli.
Amúgy nagy iphone ellenes voltam,mert mindenkinek tényleg ilyen telefonja volt és sztárolta,ezt meguntam. Aztán én telóm vodafone márkás beszart (2 éves volt) húgom pont iphone 5-öt vett, a iphone 4-ét nekem adta,mivel új telóra nekem nem volt pénzem,pont jól jött,hogy kapok egy telót ingyen.Nem akartam az iphone-t,mivel anti voltam :D De muszáj volt használnom. Aztán tökre megszerettem.Megszoktam pár hét alatt. Meg is értettem,hogy miért szeretik sokan,sokkal jobb mint az android,gyorsabb,nem fagy le és stb.(4 éves a teló)
Aztán fél évig használtam,mert kaptam barátnőméktől egy Lenovot,hát ezzel már minden bajom van,pedig csak 3 hónapos.Sokszor le fagy,nem lehet feloldani. Viszont legalább gyors a net,fb.
Ha lenne pénzem Iphone-t vennék és nem mert menő,hanem mint telefon teljesen jó,nekem mindig is androidos telefonjaim voltak,sony-k jó részt. De még sima iphone 4 is verte az összeset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!