Mit tudnék tenni hogy több emberrel sikerüljön közeli ismertségbe kerülnöm?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el az egyetemet, egy szakon több százan vagyunk. Vannak páran akiket ismerek de legtöbbjükkel nincsenek közös óráim, így gyakran mászkálok magányosan, ülök egyedül csendben stb. Nem zavarna mert kissé zárkózott vagyok, de ezeket az éveimet azzal szeretném tölteni hogy legyen egy társaság, akikkel programokat szervezünk. Azt figyeltem meg hogy már úgyahogy 2 hét alatt kialakultak kisebb csoportok és valahogy nem tartozom közéjük. Próbáltam nyitni mások felé, eleinte sok idegennel beszéltem majd egyre kevesebbel mert nem egy ember volt akinek csak én kerestem a társaságát, ez pedig elvette a bátorságom. Nagyon kétségbe vagyok esve, nem szeretnék egyedül maradni.2015. szept. 15. 22:57
1/1 anonim válasza:
Ne görcsölj rá, az emberek vonzódnak a magabiztos, humoros, laza emberekhez. Belőlük lesz mindig a társaság közepe, fogd fel az egészet lazábban. Az is lehet, hogy nem fogsz találni olyan embert, akivel barátságot fogsz kötni, benne van a pakliban. Figyeld ki, hogy mik a leggyakoribb témák, érdeklődési körök. Hova járnak iskolán kívül, mit szoktak csinálni, stb. Megy majd magától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!