Hogyan ne "görcsöljek" rá, hogy sikerüljön a baba?
Sok embertől hallottam, hogy azért nem jött a gólya mert nagyon rágörcsöltek a gyerekre szex közben, hogy sikerüljön.
Én nem szeretnék, de akarva-akaratlanul is csak az ember eszébe jut közben, hogy hátha most, nem??? Ez már akadály lehet? Kinek hogy jött össze a baba? Gondoltatok rá közben?
Elmondom, hogy történt a tesóméknál. Nekik mindenki azt mondta, hogy azért nem sikerül, mert rágörcsölnek, aztán mikor sikerült, mindenki szerint az volt az oka, hogy lelazultak. A fene tudja, én sem hiszek ebben a rágörcsölésben, egy baba akkor jön, mikor akar.
Szóval a nővéremék az esküvő után elkezdtek próbálkozni, hamar össze is jött. Ikrek, 22. héten megindult a szülés, meghaltak mindketten. Rá egy évre megint terhes lett, elvetélt. Próbálkoztak minden kutyafülével, kapott hormont is, semmi. Jött a rágörcsölős szöveg. Aztán úgy döntöttek, hogy ha a sors nem akarja, hogy gyerekük legyen, akkor ennyi, befejezik a próbálkozást, élik az életüket. 4 év telt el, amikor újra teherbe esett teljesen váratlanul, egészséges kisfiút szült. Majd 2 év múlva mégegyet :)
Mi még nem is próbálkoztunk a párommal, még bőven fősulira jártam, mikor már rágörcsöltem :D Aztán a 3. próbálkozós hónapban mégis sikerült. :) Most a 2. babával az 5. próbálkozós hónapban vagyunk, és igen, görcsölök :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!