Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen módszerekkel estetek a...

Milyen módszerekkel estetek a legkönnyebben teherbe? Mit csináltatok hogykönnyebben sikerüljön a baba?

Figyelt kérdés
2013. jún. 27. 21:03
 1/5 anonim ***** válasza:
3 év után. Két sikertelen lombik és Szabó Gyuribácsi féle babaváró teakeverék hozta meg az eredményt!
2013. jún. 27. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Hadd ne részletezzem, de a legevidensebb megoldást alkalmaztuk. :)

Egyébként ha régóta próbálkoztok, érdemes csináltatni egy alap kivizsgálást, elkezdeni egészségesen élni és táplálkozni, esetleg vitaminkészítményeket szedni (pl. terhesvitamin, vagy általános multivitamin, ami szimpatikus). Van, akiknek a méhpempő jön be, van, akik LH teszteket csinálnak, vannak, akik cickafark+palástfűtea kúrát tartanak, de állítólag az e-vitamin is, mint sejtépítő vitamin, jótékony hatással van a fogamzóképességre. De vannak, akik hőgörbét vezetnek a ciklusuk alapján, és így próbálják az érzékenyebb napokat kiszűrni. Netán a hüvelyi folyás is szemmel tartható, mivel az ún. tojásfehérjés cervixnyák a fogékonyabb napok jele lehet.

Röviden és tömören. :)

2013. jún. 27. 22:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Párom is,én is vitaminokat szedtünk.Neten kutattam,hogy milyen vitaminok vannak hatással peteérésre(szabálytalan volt a ciklusom mindig),illetve a spermiumok számára,mozgékonyságára,stb.3hónapig szedtük.Gyertyapóz 15 percig :D De hogy mi segitett,azt senki nem tudja, ,,csak,, 2 sikertelen hónapunk volt szerencsére,de nagyon rágörcsöltem a dologra,a napok 24 óráiban másra sem tudtam gondolni,halom számra álltak a tesztek otthon.A sikeres hónapban ugy voltam,hogy tesztet sem csináltam,az alapján hogy ,,ugysem sikerült,,....nyugodt voltam...majd jött a rosszullét és hoppá,pozitiv teszt.Sok sikert!!!
2013. jún. 27. 22:52
 4/5 anonim válasza:
Kedves 3as válaszolo! Milyen vitaminokat szedtél te ill párod? Mi is belevágnánk.és kicsit kutatok elötte :)
2013. júl. 7. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:
3as vagyok,én ugy csináltam,hogy minden egyes vitaminról külön külön olvasgattam neten :D Én folsavat,B6,C,E vitamint szedtem és cinket,Párom ugyanezeket csak a B6 helyett B12-t. :)
2013. júl. 7. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!