Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagy a korkülönség, mire...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy a korkülönség, mire számítsak és mit tegyek, hogy sikerüljön?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek egy nálam majdnem 3 évvel idősebb lányt, és össze akarok jönni vele. Már le van fixálva egy időpont. Nem tudom, hogy ő sejti ezt mert volt egy incidens. Legjobb barátom megtudta hogy szeretem, én meg a közös csoportba (én! a lány, barátom vagyunk benne) írtam hogy én akarom elmondani neki, hogy szeretem. Elvileg látta az üzenetet, de írásban nem nagyon reagált. Ha csinál magáról egy fotót elküldi nekem

Nagyon, de nagyon fontos számomra ez a lány.

Van valami mód, hogy összejöjjek vele?

Kérem, a troll s nem a kérdésre válaszoló kommentek mellőzését

14/F. 17/L

2015. aug. 16. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
48%
Nem akarlak elkeseríteni, de a lányok ebben a korban nemhogy fiatalabb, hanem idősebb srácokat szoktak keresni. 18+ minimum. Ha szerencséd van, ez a lány nem túl érett, és akkor van nála némi esélyed. Nyűgözd le azzal, hogy 14 éves korod ellenére érettebben viselkedsz, ha tudsz. 18/F
2015. aug. 16. 23:23
 2/3 A kérdező kommentje:
Azzal szerintem nem lesz probléma. Köszönöm! Várom a további válaszokat!
2015. aug. 16. 23:49
 3/3 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni de sok esélyed nincs, mert ahogy sz egyes mondta, az ilyen korbéli lányok az idősrbbekre buknak. Egy próbát megér (mindig megér egy próbát) DE! És ez egy k***a nagy DE! Ne éldd bele magad mert akkor sokkal jobban fog fájni ha esetleg visszautasít. Hajrá, sok sikert ;) 15/F
2015. aug. 17. 07:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!