Segítség! Valami baj van? Unok mindent!
Figyelt kérdés
Szóval az a problémám, hogy tökéletes az életem, vannak barátaim, párkapcsolatom, mégis unok mindent. Ha elmegyünk valahová, megunom és hazamegyek, hiába vagyok vip-ben állandóan, a tömegben is már idegesít a sok részeg taknyos, ha párommal otthon vagyunk az a baj, ha máshol egyből haza akarok menni. Ha buliban vagyunk max tűrőképességem a 2-3 óra, pedig barátnőim egész éjjel tombolnak, én mégis úgyérzem egy idő után, haza akarok menni, hiába iszok bármennyit is, nincs kedvem hajnal 5ig hullára részegedni stb. Most is egy fesztiválon vagyok, elég neves, nem unalmas, én mégis az ágyban fekszek, egy szemfedővel. Mi lehet a baj velem???2015. júl. 11. 02:12
1/2 anonim válasza:
Minek erőlteted a bulizást ha nincs kedved? A világ legizgalmasabb dolga is lehet unalmas, ha nincs hozzá kedved.
Keresned kellene valami hobbit, ami leköt.
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, ebben igazad lehet, mostanában lehet sokat buliztam, azért nem élvezem! Az új hobbi keresése folyamatban van, köszönöm válaszod!
2015. júl. 14. 00:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!