Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Mit csináljak nyáron, mindent...

Mit csináljak nyáron, mindent unok? 13/L

Figyelt kérdés
Most megyek 8.-ba és nagyon várom a sulit is h végre járkáljak a szabadba is meg minden annyira unom magam itthon a táborokon rég túl vagyok..és már számolom a napokat h mikor lesz suli..az is zavar h bent ülök egész nap a szobában a gép és a TV előtt vagy épp a kötelezőt olvasom. Barátnőm elment rokonokhoz és majd augusztus közepe körül jön haza addig valami unalom űző..segítsetek mert berohadok már szinte a szobába xd ://
2014. júl. 20. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha sportolnál valamit? Számtalan jó kis videó kering a neten, lehetne otthon táncolni is! (Zumbák tök jók). Van egy csomó kézügyességgel kapcsolatos dolog is, gyárthatnál karácsonyra mindenkinek csíkos zoknit, horgolással, kötéssel, vagy csinálhatnál horgolt állatkákat barátoknak ajándékba (egy horgolótű párszáz forint és régi pulcsi is jó hozzá, vagy olcsó fonal). :)

Esetleg tanulhatnál nyelveket, kereshetnél hozzá levelezőpartnert a neten.

Tanulj meg főzni, mondd anyukádnak, hogy mesélje el, mik a kaják, és te majd elkészíted!

Légy kreatív, számtalan dolog van azon kívül, hogy az utcán járkálsz!

2014. júl. 20. 19:50
 2/5 anonim válasza:
Szia,ha Budapesten laksz,akkor felőlem találkozhatunk is,mert nekem is hasonló a helyzetem.:) egyébként 1 évvel idősebb vagyok nálad, de ez nem probléma:) 14/L írj privátot.
2014. júl. 20. 20:07
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok pesti..egyébként sokat voltam még tavaly amikor apukám ott lakott csak meghalt így már nem járok fel..de írok privit:)
2014. júl. 20. 20:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Sorozat, Film maraton? Nekem pl. egy egész listányi soroztaom van, amit meg szeretek nézni. Holnap megyek táborba, de azt tervezem, hogy jővő héten tartok majd egy '80-as évek mára már klasszikussá vált filmeibőlösszeválogatott film maratont. Olvasd el a kötelezőt, utána keres valami jó könyvet. Nyelvtanulás, levelezés estleg város felderítés.

El fog menni ez a pár hét csak okosan kell tervezni.

2014. júl. 21. 17:05
 5/5 anonim válasza:

Szia!:)

Szerintem nézz filmeket, olvass valami izgalmas könyvet, fényképezz vagy nézegess regi képeket a családról! Sportolj kicsit! Igazából én is unatkozok, én is nyolcadikba megyek, de én nem várom! Ha szeretnél nekem is írhatsz! :)

2014. júl. 22. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!