Mit csináljak nyáron, mindent unok? 13/L
Mi lenne, ha sportolnál valamit? Számtalan jó kis videó kering a neten, lehetne otthon táncolni is! (Zumbák tök jók). Van egy csomó kézügyességgel kapcsolatos dolog is, gyárthatnál karácsonyra mindenkinek csíkos zoknit, horgolással, kötéssel, vagy csinálhatnál horgolt állatkákat barátoknak ajándékba (egy horgolótű párszáz forint és régi pulcsi is jó hozzá, vagy olcsó fonal). :)
Esetleg tanulhatnál nyelveket, kereshetnél hozzá levelezőpartnert a neten.
Tanulj meg főzni, mondd anyukádnak, hogy mesélje el, mik a kaják, és te majd elkészíted!
Légy kreatív, számtalan dolog van azon kívül, hogy az utcán járkálsz!
Sorozat, Film maraton? Nekem pl. egy egész listányi soroztaom van, amit meg szeretek nézni. Holnap megyek táborba, de azt tervezem, hogy jővő héten tartok majd egy '80-as évek mára már klasszikussá vált filmeibőlösszeválogatott film maratont. Olvasd el a kötelezőt, utána keres valami jó könyvet. Nyelvtanulás, levelezés estleg város felderítés.
El fog menni ez a pár hét csak okosan kell tervezni.
Szia!:)
Szerintem nézz filmeket, olvass valami izgalmas könyvet, fényképezz vagy nézegess regi képeket a családról! Sportolj kicsit! Igazából én is unatkozok, én is nyolcadikba megyek, de én nem várom! Ha szeretnél nekem is írhatsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!