Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miert nem birom a kotozkodest?

Miert nem birom a kotozkodest?

Figyelt kérdés

tarsasagban egyaltalan nem birom ha valaki akar viccesen, akar rosszidulatbol kotozkodik velem. ideges, feszult leszek nagyon, es akarmit mondok hulyen jon ki mert latszik hogy anyira megerintett..miert van ez? mit tehetnek ellene?

mar felnott ferfi vagyok, az elet mas teruletein nincs problemam, ha kettesben is vagyok valakivel megoldok akarmilyen konfliktust legyen az ferfivel novel. nem jon ez elo ilyen problema de tarsasagban sokszor. vannak masok is igy? segitett valami?

2015. máj. 29. 17:29
 1/2 anonim ***** válasza:

Néha én is így vagyok...Persze ha valaki viccesen csinálja,nem bánom,de pl.ez is relatív mert van akitől nem tűröm én sem :D

Sokszor azt hiszik jófejek ha kötekednek veled "hülyeségből" aztán meg nem gondolják ogy esetleg rosszul esik. De nem szabad mindent komolyan venni,ha van humoros oldala,próbáld azt nézni.:)

2015. máj. 29. 23:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Koszi szepen.hat igyekszem,de sokszor jar rajta AZ agyam pedig nem akarom:/
2015. máj. 31. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!