Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem tudok idegen emberekkel...

Nem tudok idegen emberekkel beszélni. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Nem tudok idegen emberekkel beszélni, akár egy korúak vagyunk akár nem. Tavaly a főnököm fiával kellett együtt dolgoznom két hónapot, és semmit nem beszéltünk, csak pár mondatot. Ugyanez a helyzet évfolyamtársaimnál, tanáraimnál, vagy a barátaim barátaival. Ha pár szót beszélünk az már nagy teljesítmény, nem tudom hogy mit kérdezzek, hogy mit mondjak. Ez a dolog eléggé zavaró tud lenni, mert volt egy lány aki tetszett, de személyesen vele sem tudtam beszélni csak az a nagy kínos csend volt mindenütt.

Valaki tud erre valami megoldást? Trollokat és oltogató hozzászólásokat kérem mellőzni.

2015. máj. 26. 15:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nagy a megfelelési kényszered. Nekem pl a gyakori ebben segített hogy idegen emberekkel tudok beszélgetni, akár a kérdés alatt, akár üzenetben. Meg hát itt a véleményed is formálódik itt. Plusz kérdezd az embereket saját ügyekről mert önmagáról mindenki szeret beszélgetni :D De ne legyen túl személyes és riport szerű. Ha tudatosan figyelsz erre, biztosan sokat fogsz fejlődni. Az is segíthet ha a beszélgető partnerekkel keresed hogy mi lehet közös bennetek. Esetleg a neten vagy a YouTube - ön is nézz videókat, olvass cikkeket, amelyek segítenek a fejlődésben. És ne feledd el hogy nem mindig neked kell vinnem a pálmát, mert vannak olyan emberek, akikkel egyszerűen nem lehet túl sokat beszélgetni.
2015. máj. 26. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!