Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A "bajban" lévő emberektől...

A "bajban" lévő emberektől miért tarják távol magukat az ismerősök? Miért csak addig barát; a barát amíg derü van és vidámság?

Figyelt kérdés
2015. máj. 28. 12:54
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Aki így jár, az valószínűleg rosszul választott barátokat.
2015. máj. 28. 13:05
 2/16 anonim válasza:
45%
Azért mert az emberek igen nagy része,független attól,hogy barát éppen,ismerős, vagy rokon, egy számító köcsög! Addig van érdeke kommunikálni és barátkozni másokkal,amíg tudsz számára anyagilag,vagy bármi másban érdekeset,hasznosat felmutatni.Ha bajban vagy, tanuld meg hogy senkire sem számíthatsz.Talán előbb egy újabb ismeretlen vadidegenre,mint bárki másra,akivel eddig kapcsolatban álltál.Ez egy ősi törvényszerüségen alapszik,amire talán leginkább a gyarlóság a legmegfelelőbb magyarázat.Egyébként a baj mértékétől is függ,mert ha büncselekményt követtél el és azért vagy bajban,akkor a legjobb barátod a rendőrség és a bíroság lesz,mert őket elkerülni ugysem fogod tudni.Ez esetben viszont jogosan pártolnak el mellőled a az ismerőseid és a rokonaid,mert a francnak sem hiányzik az,hogy mások bajba keveredjenek.Ez szerintem elég érthető dolog.
2015. máj. 28. 13:07
 3/16 anonim ***** válasza:
60%
Azért, mert mindenki pozitív energiákat akar kapni a másiktól és nem negatívakat. Az igazi barát persze melletted áll a bajban is, de ilyen emberből csak kevés van, senkinek nincs mondjuk 20 darab jó barátja, aki azt gondolja, hogy van, az majd rájön, amikor bajba kerül, hogy hogyan lépnek le mellőle az emberek.
2015. máj. 28. 13:17
 4/16 A kérdező kommentje:

Rengeteg olyan hely van, ahonnan sugárzik a negatív energia...

Az nem zavarja az ott lévő embereket, hogy abban sütkéreznek?

Ha a pozitív energiát keresik, miértnem teremtik meg?

2015. máj. 28. 13:36
 5/16 anonim ***** válasza:
Hát bizonyos értelemben megteremtik a pozitív érzéseiket, éppen azzal, hogy elkerülik azokat, akik bajban vannak, persze nem korrekt, de az embereket ez nem szokta különösebben érdekelni. Egy hely negatív energiáit nehezebb megérezni, mint egy emberét.
2015. máj. 28. 13:38
 6/16 anonim ***** válasza:
9%
ha a szíriuszi magyarok egyszer összejönnek:)) nem szégyelitek magatokat ezzel a kib..szott energiás hülyeségeitekkel?tényleg komolyan végiggondoljátok,mit mondtok egymásnak baromságokat és másokat is megpróbáltok palira venni,behülyíteni ezzel a köpedelem,semmitmondó dumával?ha isten létezne ugy hazab.szna benneteket a teremtőhöz,hogy anyáitok sem született volna meg,aki a világra hozott benneteket.de igazából sajnálatos,hogy mégsem ti tehettek róla elsősorban,hanem a tetves média varázsdoboz,aki ennek teret adott egykoron és ezt az igét terjeszti rajtatok keresztül.ha szeretnétek megismerni milyen az a negatív és pozitív energia,akkor melegen ajánlom,hogy menjetek el a cern kutatóközpontjába és dugjátok bele a fejeteket a részecskegyorsítóba,vagy markoljatok rá a transzformátor telepen a többkilóvoltos csigákra.kétség sem fog férni ahhoz,hogy megismeritek bármelyik energia lenyügöző hatást gyakorló erejét.barmok!!:(
2015. máj. 28. 13:59
 7/16 anonim ***** válasza:
81%
6 Szerintem te valamit igencsak félreértesz, plusz nem vagy normális, mondjuk ezen lesz nehezebb segíteni. De az elsőben segíthetek neked. Az is negatív energia, amikor jön a szomszédasszony és elkezd neked panaszkodni félórát és lefáraszt téged a hülyeségével és utána nem érzed annyira jól magad, mint előtte, na ez volt a negatív energia, nem kell nagy hókuszpókusz-ra gondolni.
2015. máj. 28. 14:06
 8/16 anonim ***** válasza:
Egy örökkévalosagig senkinek nincs ereje kiállni valaki mellett a rosszban, mert ő is belebetegszik. Nekem is az egyik legjobb barátom mióta megismertem 2 éve sírta nekem, hogy milyen szar az élete, próbáltam segíteni ahogy tudtam, de ezáltal egyoldalúvá vált a kapcsolat és mostanra már belefáradtam, nem érdekel a gyerek.
2015. máj. 28. 14:11
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Ismét egy értelmes kérdés!Örülünk nektek,de tényleg tiszta szívből.

"A "bajban" lévő emberektől miért tarják távol magukat az ismerősök? Miért csak addig barát; a barát amíg derü van és vidámság?"

Vélemény:

Törlésre jelölve!

2015. máj. 28. 14:14
 10/16 anonim ***** válasza:
30%
Az igazi barát az,aki a bajban is kiáll melletted.
2015. máj. 28. 14:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!