Miért nézik le az emberek a szegényebbeket, és miért tisztelik a gazdagabbakat?
13. vagyok.
A baráti társaságom nagyon vegyes. Van szegény, középosztálybeli, gazdag, nagyon gazdag, egyetemet végzett és szakmunkás. Hogy mi a közös bennük? Kivétel nélkül mindegyik intelligens ember, ahogyan én is. 90%-át a bandának már gyermekkorom, vagy tinikorom óta ismerem. Akkor még senki sem tudta, hogy hol leszünk 20+ évesen. Természetesen én elvártam saját magamtól azt, amit mára elértem, a barátaim pedig mindenben mellettem álltak mindig, támogattak és támogatnak most is, nem hiszem, hogy ez később változni fog. Igen, igaz, hogy egy bizonyos burokban élek, de ettől függetlenül nap, mint nap találkozom szegény emberekkel. Ha a szabadidőmben elmegyek valahova, pl. sétálni, vagy bármi mást csinálok és emberek között vagyok, nem tudják, hogy ki és mi vagyok, mégis megtudom számolni az egy kezemen, hogy hányszor bántak velem tiszteletlenül. Pedig nincs a homlokomra írva semmi, sőt. Minden nap kosztümben vagyok, mivel megköveteli a munkám az elegáns öltözetet, aztán hétvégén lezseren öltözöm, mint egy átlagos ember. Szerintem a tisztelet egyáltalán nem pénz függő. Legalábbis nekem ez a tapasztalatom. 17 éves korom óta dolgozom emberekkel, különböző szférákban. Dolgoztam kasszán is egy multinál, adminisztrációsként egy kisebb vállalatnál és mint írtam, egy kezemen megtudom számolni a tiszteletlen embereket. De lehet szerencsém volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!