Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért ilyenek az emberek? ( 3...

Miért ilyenek az emberek? ( 3 dolog amit nem értek )

Figyelt kérdés

1: miért zavarja az embereket a melegség? Mármint hogy a fiú-fiút szeret a lány pedig lányt?

2: miért kiabálják a melegek világgá hogy ők melegek?

3: miért szidják mindig a rendőröket?

Az én véleményem:

1: engem nem zavar, amíg 4 fal között csinálja

2: nem tudom, ez igaui kérdés ( nem vélemény kérdés )

3: én Megértem a rendőröket. Ha csak a meleg felvonulást vesszük: ők csak az idiótáktól védik az embereket ( de valójában mindkét felet védik ). Ha egy nagyobb zazavargást ( pl. 2006 ) nézünk, akkor is megértem, mert az hogy engem a munkám miatt kővel, fával, üveggel, molotov koktélal(!) dobáljanak, egy percig sem bírnám, nemhogy egész nap és este. Én is megverném azt aki engem bánt OK NÉLKÜL. Tehát ha azért kezdenének dobálni mindennel, mert pl. áru feltöltő vagyok, én is durva lennék. Ja és utána még engem vonnak felelősségre...

2015. febr. 24. 22:42
 1/4 anonim ***** válasza:

1. Mert ilyen az emberiség. Ha valaki más azzal ki kell kezdeni. Ebben ugyanaz a véleményem mint neked.

2. Szerintem így próbálnak lázadni, elfogadtatni magukat, és a másságot, önbizalmat szereznek.

3. Szerintem a rendőrök csinálják a dolgukat, csak nem mindig jól. Igazából rendőre és környezete válogatja. Van ahol komolyan veszik a munkájukat, van ahol ellazsálnak a járőrautóban.

A legtöbb embernek az a baja, hogy ha pl. letraffiznak egy helyen, és csak pár km/h-val lépted túl akkor is megbüntetnek, a kicsit profibb bűnözőket meg lógva hagyják(nem mindig szándékosan). Láttam már olyat hogy rendőr csak azért ment oda mert látott pár rossz külsejű alakot, de olyat is, hogy gyereket összeverték, és végignézték a rendőrök a kocsiból..

Szóval velük igazából vegyes érzelmeim vannak.

2015. febr. 24. 22:57
 2/4 anonim ***** válasza:

1. Azért, mert Magyarországon, a mai világban már szinte minden megengedett. A gyerekek nem úgy nőnek fel ahogyan kéne. A szülők sem a régik, de mára már nagyon eldurvultak a dolgok. Teljesen megváltozott a nő és a férfi szerepe az életben. Régen egyetemre csak a férfiak mehettek. Csak ők tanulhattak, a nőknek meg a gyereknevelés maradt.

Az embereket ez valamilyen szinten, természetes módon zavarhatja, mert ugye ez rendellenesség. Viszont nem vagyunk egyformák. Ebből kifolyólag nem feltétlen kell utálnunk a meleg vagy leszbikus embereket. Ők is emberek és nem tehetnek arról, hogy a másik nemhez vonzódnak.

2.Most mindenki fojtsa magába az érzéseit? Vállalja fel, de nem kell azért szétkürtölni. Vannak kicsit bizarr és eltúlzott melegfelvonulások és társai.

3. Mármint hogy az emberek miért szidják a rendőröket?:o Az embereknek általában mindennel bajuk van, és mindenbe bele tudnak kötni...

4

2015. febr. 24. 22:58
 3/4 anonim ***** válasza:

1. Mert a melegség rendellenes dolog. Nem hiába van a természetben 2 nem, férfi és nő.

2. Mert ezzel védik magukat, ha valami történik, akkor lehet emögé bújni (diszkriminációra játszanak rá előre gusztustalanul).

3. Mert csak a büntetést látják, ahelyett, hogy betartanák a szabályokat, így nem kellene félniük a rendőröktől.

2015. febr. 25. 08:37
 4/4 anonim ***** válasza:

1. Mert a normál genetika,a szaporodás ellen való, azon kívül normál emberben fura érzéseket tud kelteni a viselkedni nem tudó, affektáló meleg pár (az senkit nem zavar ha csak a 4 fal között csinálják)

2. Azért kiabálják világgá, mert így akarják elismertetni, egyenjogusítani magukat. Csakhogy mindig kisebbségben lesznek, mivel ez egy defektes gének miatti mutáció (az azonos nem iránti vonzalom)

3. Nem tudom mikor szidják a rendőröket, de a meleg felvonulásokon nem irigylem a rendőröket...

2015. febr. 25. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!