Miért gáz dolog a kakaó ivás? Elég furán reagálnak az emberek, ha meglátják, hogy valaki 27 évesen kakaót iszik!
Figyelt kérdés
2014. aug. 15. 10:35
1/7 anonim válasza:
Miért lenne gáz 27 évesen kakaózni? Miért érdekel, hogy mit reagálnak? Ha egy feles szilvát gurítanál le, szebben néznének?!
2/7 anonim válasza:
Miért lenne gáz? Én is szoktam, a kakaó ivás sem korfüggő :D
30N
4/7 anonim válasza:
Bizonyos emberek minden szarért beszólnak.
Én egyszer olyan megjegyzést kaptam, hogy "jézusom, még nem láttam nőt, aki megbírta volna enni a disznósajtot". Mindez egy olyan lány szájából, aki rendszeresen "mekizett".
5/7 anonim válasza:
Szerintem amúgyis hülyének tartanak, vagy ők a hülyék. Én szintén 27 vagyok, a lakótársammal télen sok kakaót iszunk, nyáron nekem nem pálya, de ő ugyanúgy iszik, pedig még férfi is.
Dehogy ciki.
27N
6/7 anonim válasza:
Én is sokat iszok kakaót. Általában azon akadnak ki inkább, hogy miért nem kávézok, meg hogy lehet a kávét nem szeretni. Egyszerűen nem tudom meginni, rosszul vagyok tőle, ráadásul szinte immunis vagyok a koffeinre.
7/7 anonim válasza:
ne törődj velük. azt igyál ami jólesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!