Durrant már ki valamilyen felfújható dolog alattatok? Pl gumimatrac, labda, lufi, kerék, stb?
Én a biciglimmel szívtam meg, elszólta magát a kerék. Egy kicsit szívbajt kaptam.
Kort, nemet is.
Biciglim hátsó kereke durrdefektet kapott.
Kicsit megijedtem, hogy mi volt ez és néztem hátra de nem volt mögöttem semmi, aztán lenézem a hátsó kerékre és teljesen lapos volt.
18f
Matrac kidurrant az éjszaka közepén, már rég mélyen aludtam.Úgy bef*stam ,hogy ordítva felugrottam róla és egy rossz mozdulattal lecsaptam a 100ezres tv-t a mellettem lévő asztalról.
Akkor 13, most 15/f :D
az még nem de volt ilyen felfújhatós alvó matracom éjszaka kilyukadt és reggel arra keltem fel hogy valami nagyon kemény nyomja a csípőmet, a föld volt az mondom mit keresek itt lent :D
Az ágyam meg matracos alatta ilyen fa deszkák vannak és hajnal 3 körül békésen aludtam amikor egyszer csak egy hatalmas csattanás és beestem az ágyba szó szerint a keretbe :D (pedig nem is vagyok kövér :) ) nagyon jó volt hajnali 3-kor azt se tudtam hol vagyok mi történt :)
Lufi
Valahogy éreztem, hogy meg fog történni, szóval nem kaptam szívbajt. Helyette sírva röhögtem :DD
12 éves lehettem kb. (L vagyok)
Kb 10 éves lehettem, mikor valahonnan szereztünk egy csomó lufit, már nem emlékszem, hogy kerültek ide :D És a lényeg, hogy gondoltam, matracként használom őket, szóval igy összeraktam egy kupacba vagy 6 lufit és megpróbáltam rájuk feküdni, de kidurrant vagy 2. Én annyira nem is ijedtem meg, anyám viszont falfehéren jött oda a másik szobából, hogy Úristen, mi történt?? O_O
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!