Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Írtok néhány jó dumát, amivel...

Írtok néhány jó dumát, amivel le szerelhetem azokat, akik kötekednek velem?

Figyelt kérdés

Állandóan zaklatnak az iskolában. Már nagyon unom. Azért piszkálnak, mert fiu lettemre eleg lanyos a hangom, viselkedésem. Màr probaltam rajta változtatni, de nem ment, az nem én vagyok. Rohadtul idegesit, hogy föleg fiuk bedzologatnak, hogy este lesz*psz, meg jössz belem a wc-be meg stb. Szeretném, ha írnátok pár olyan visszaszólást, amitöl tuti leesne az álluk az ilyen kis patkányoknak.

Elöre is köszönöm :)

2015. jan. 28. 18:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az ilyenekre simán mondhatod, hogy miért, b*zi vagy?:D Ha meg erre azt mondja, hogy nem, mert lány vagy, mondd, hogy szerinted elég fiús a kinézeted, de nem gond, elfogadod a másságot stb.
2015. jan. 29. 12:12
 12/15 anonim ***** válasza:

én biztos visszafordítanám neki a témát és megkérdezném hogy miért, még egyszer le akarsz szopni?

és akkor mindenki elbizonytalanodik hogy úristen???

2015. jan. 31. 17:04
 13/15 anonim ***** válasza:
En azt mondanam h ok menjunk, aztan ha visszakoznak v lebu#&znak akkor odaszolnek h csak a szad nagy lehet neked kéne azzal szopni jarni
2020. szept. 20. 11:08
 14/15 anonim ***** válasza:
Utalom az ilyen kisparasztokat
 15/15 anonim ***** válasza:
Vajon mi lett veled azota kerdezo?
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!