Kisebbségi csoporthoz tartozó személlyel kellene interjút készítenem, de még nincs alanyom. Valaki, aki megkülönböztetve érzi magát bármilyen szempontból, tudna válaszolni néhány kérdésemre?
Félig roma vagyok. Apám családja parasztiszármazású, rengeteg katona és honvéd felmenővel, anyám családja pedig régen "muzsikus cigány" család volt, mára viszont már többnyire asszimilálódtak, csak néhány szokás és babona maradt meg, amit az "öregek" adnak tovább.
Nem érzem magam megkülönböztetettnek, de szívesen válaszolok a kérdéseire.
Attól, hogy a nők nincsenek számbeli kisebbségben, attól még ugyanúgy diszkriminálva vannak.
Én szívesen válaszolok a kérdéseidre, transzszexuális leszbikus vagyok. (Mielőtt hülyeségeket kérdeznétek, guglizzátok ki mit jelent.)
"Attól, hogy a nők nincsenek számbeli kisebbségben, attól még ugyanúgy diszkriminálva vannak."
Ne dőlj be a feminista propagandának. Akik itt manapság diszkriminálva vannak, azok a fehér, középosztálybeli, középkorú férfiak.
Egyébként meg a kérdező egyértelműen kisebbségi csoportot keres, szóval a nők sehogy se illenek a képbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!