Írtok néhány jó dumát, amivel le szerelhetem azokat, akik kötekednek velem?
Figyelt kérdés
Állandóan zaklatnak az iskolában. Már nagyon unom. Azért piszkálnak, mert fiu lettemre eleg lanyos a hangom, viselkedésem. Màr probaltam rajta változtatni, de nem ment, az nem én vagyok. Rohadtul idegesit, hogy föleg fiuk bedzologatnak, hogy este lesz*psz, meg jössz belem a wc-be meg stb. Szeretném, ha írnátok pár olyan visszaszólást, amitöl tuti leesne az álluk az ilyen kis patkányoknak.
Elöre is köszönöm :)
2015. jan. 28. 18:32
1/15 anonim válasza:
ütök, feksző, velem többet nem köteksző!
2/15 anonim válasza:
Gyere csak, elnyomlak, mint Orbit a sörszagot!
3/15 anonim válasza:
Még egy ilyen mendemonda és beleverlek a betonba..:D
6/15 anonim válasza:
Letöröm a kezed és a hátadba állítom
kettétörlek mint a ropit
Kérsz egy pofont vagy sorbanállsz kettőért?
Szar lesz ám törött kézzel a véres orrodat törölgetni
7/15 anonim válasza:
"Ne mondjatok ilyeneket, mert rögtön merevedésem lesz"
Ettől csak besz*rnak.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2015. jan. 28. 19:35
9/15 Hannibal106 válasza:
Ha a hangod miatt zaklatnak, hiába mondasz bármi durvát csak nevetségesnek fogják találni. Ne próbálj azonosulni velük, inkább játssz rá a hangodra, legyél még lányosabb de úgy, hogy azon te is tudj nevetni, ne feledd mindenkinek van achilles sarka. A hangod ne a gyengeséged legyen hanem az egyediséged.
10/15 anonim válasza:
Tudd meg, mi a gyengeségük, pl büdös a szája, vagy sejpít, ilyesmi. És azzal vágj vissza nekik. Egy idő után abbahagyják majd talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!