Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért mondják azt ha valaki...

Miért mondják azt ha valaki öngyilkos lesz azzal nem old meg semmit?

Figyelt kérdés
2015. jan. 17. 17:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem tudom, ezt igazából sosem értettem. Aki öngyilkos lesz, nem megoldást keres, csak ki akar szállni.
2015. jan. 17. 17:51
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert kintröl" látják a helyzetet.
2015. jan. 17. 17:56
 3/17 anonim ***** válasza:
90%
Mert nem erzik at, hogy milyen amikor annyira nem birod mar, hogy nem latsz mas kiutat. Megprobalnak lebeszelni rola, mert ha megteszed es ok vegulis tudtak akkor egy eletre marni fogja oket a buntudat. Nem azt az embert probaljak ovni, aki ongyilkos akar lenni, hanem magukat.
2015. jan. 17. 18:08
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
Vannak emberek, akik nem tudják elképzelni, hogy milyen érzés ez a másiknak. Nem az ő hibájuk, a maguk módján biztos csak segíteni akarnak. Amúgy ennek a kijelentésnek részükről szerintem sincs sok értelme.
2015. jan. 17. 18:38
 5/17 DarkLantern ***** válasza:
42%

Hát nekem az a véleményem hogy aki öngyilkos akar lenni az akarat gyenge. Nincs meg benne az élni akarás.

Persze ott a másik véglet aki csak fenyegetni tud, és aki próbálkozik (ez utóbbi az alja az egésznek, könyörgöm legalább megölni tudja magát normálisan) Nyílván ez utóbbi figyelemfelhívás miatt csinálja, egyfajta segítségkérés valamilyen problémára.

De gondold végig, megölöd magadat akkor jobb lesz a világnak? Jobb lesz a családodnak? Jobb lesz a barátaidnak? A szrt lesz jobb, csak fájdalom és bánat marad utánad.

Más idő elött veszti el a szeretet embert, van akinek esélye sinccs az életre. Belegondoltál már abba milyen ha egy szülő temeti a gyermekét?

A sok fszkalap öngyilkos jelölt meg jön és nyafog hogy jaj de rossz nekem, inkább megölöm magam. Ennél undorítóbb nincs. Úgy csináltok mintha az élet alapvetően járna mindenkinek, mintha semmit nem jelentene. Tudjátok Ti azt milyen elveszíteni valakit? Felfogjátok egyáltalán milyen szánalmas dolog gyáván elmenekülni? Sokan bármit megtennének hogy segítsenek a haldokló szeretteiken, hogy csak egy kicsit tovább élhessenek, erre jön egy öngyilkos nyomorult és eldobja azt amiért mások bármit megtennének: az életet.

Nincs könnyebb mint eldobni az életedet, és kiszálni az egészből, ez a gyávák útja.

És miért mondják azt hogy az öngyilkosság nem megoldás? Azért mert nem az, csak annak aki végez magával és itthagy mindent.

2015. jan. 17. 18:49
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
Uccsó, voltál már öngyilkosság szélén? Akaratgyenge az öreganyád.
2015. jan. 17. 20:17
 7/17 DarkLantern ***** válasza:
34%
6-os a nagymamám az volt.
2015. jan. 17. 20:31
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor beletrafáltam. Bocsi amúgy.

Akaratgyengeségnek ehhez köze sincs. Akarat mihez? Ez egy másik amit soha nem értettem. Szerintem aki nem élte még át azt a tudat- és lelkiállapotot, az dobálózik ezzel, de tényleg semmi értelme.

2015. jan. 17. 20:34
 9/17 anonim ***** válasza:
56%
Rohadj meg te okoskodó. Mit tudod te ki gondolja komolyan és ki nem,osztod az észt? Mit gondolsz te mi az istennek akar kiszállni aki õngyilkos lesz? Mert minden tud sz@r lenni, tudod? Pont hogy látott vagy hallott vagy csináltatok azzal valamit aki nem akar élni. Mert megélt talán valamit amit te az egész roh@dt életedben csak tv -ben láttál.
2015. jan. 17. 21:53
 10/17 DarkLantern ***** válasza:
47%
9-es miután meghalok biztosan rohadásnak indulok addig viszont még van vagy jó 60 évem. Viszont Te csak engem szidalmazol, de a kérdésre érdemi választ nem adtál.
2015. jan. 17. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!