Nem tudtok esetleg a neten olyan csoportról, aminek a tagjai nehéz időkön vannak túl? Pl öngyilkos gondolatok, depresszió, menekülési vágy. Akik meghallgatják az embert?
Mostanában nagyon nehéz az életem és ha nem tudok változtatni rajta,akkor öngyilkos szeretnék lenni. Adtam egy utolsó esélyt magamnak. Jártam pszichológushoz is,de nem használt. Kétségbeesett segélykérésemet senki nem hallja,így nem szeretném folytatni az életet.
21/F
Szia!
Pár hónapja én is mély ponton vagyok, habár az öngyilkosság gondolata még nem merült fel bennem. Hasonlóan hozzád a pszichológus nekem se sokat segített, ezért én is net-es közösségekben próbáltam segítséget kérni.
Van a varoszoba.hu oldal, ott van többféle mentális problémával foglalkozó közösség, köztük depressziós is. Nekem mondjuk nem a legjobbak a tapasztalataim, pár hete fogalmaztam meg ott a lelki problémáimat, de eddig nem sok tanácsot kaptam.
Mindenesetre próbáld meg, hátha te több szerencsével jársz majd, és kitartás!!
nekem az agykontroll segitett. nem rabeszelni akarlak mert nem ismerem a problemadat.
nekem alapbol nagyon negativ volt a gondolkodasom es szorongtam e. a relaxacio segitett kiegyensulyozottabbnak lenni aztan mar ment h pozitovabban gondolkodjak. vegul eleg sokat valtoztam igy baratokra is leltem aztan lassan elkezdodott a normalis eletem
azota nincsenek ilyen ongyi gondolataim
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!