Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kimerültem, mi a megoldás?

Kimerültem, mi a megoldás?

Figyelt kérdés

Nagyon ki vagyok, nem tudom, hogyan álljak fel.

Rengeteg barátom volt 14-5 éves koromban, mert mindenkinek meg akartam felelni, ezáltal mindenki szeretett.

Aztán jött egy párom, és szelektálódtak az emberek, de nem csak a "haverok" és " álbarátok", hanem a legjobb barátaimat is elvesztettem, minden időmet a párommal töltöttem. Rá jöttem, hogy ez sem vezet célhoz, ezért megtaláltam az egyensúlyt...vagyis azt hittem. Nem tudom, ki fontos, ki nem, mindenki találkozni akar velem, nem tudok szelektálni, ideges vagyok, és megbolondulok.

Egy hónapja azt érzem, szétvet az érzés, hogy elegem van mindenből, és el akarok menekülni egy idegen szigetre.

Minden találkozás egy teher a számomra, sírnom kell, ha arra gondolok, hogy el kell mennem itthonról.

Hiába osztom be az időm, hiába csinálok bármit, gáz, vagy sem, úgy érzem "kiégtem". Mit tudok tenni??

Egyedül akkor vagyok jól, ha Apukámmal és a szeretteimmel(a barátnője és Húgom) elmegyünk kirándulni, de sajnos azt sem lehet mindig.

2015. jan. 14. 22:58
 1/4 anonim válasza:
De örülnék neki ha ezt egy régi jó barátom írná,aki így engem véletlenbe kiszelektált egy kapcsolat miatt.Én biztos ugyan úgy állnék hozzá mint azelőtt. :,) A kérdésedre is válaszoljak próbálkozz ahogy csak tudsz és keresd fel a régi IGAZI barátaidat ha azok akkor ugyan úgy fognak majd fogadni akkor onnantól már könnyebb lesz mindemellett elmúlik majd a rossz érzésed is.
2015. jan. 14. 23:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Én egy hasonló pillanatomban fogtam magam, és kiutaztam az olasz Velencébe. :-) (De engem inkább magamra hagytak, és elegem lett, hogy csak vágyakozom, aztán nem történik semmi, mert igazából nem tartoztam sehova.)

Nem bántam meg, és bár fárasztó, feszített tempót diktáltam magamnak, hihetetlenül felfrissültem tőle.

Aztán ez csak az első lépés volt, azóta sokat változtam, és több régi ismerősöm nem örült neki, hogy kitörtem a burokból. Én viszont jobban érzem magam, és sokakról nyilvánvalóvá vált, hogy nem is voltak igazi barátok.

2015. jan. 14. 23:35
 3/4 anonim ***** válasza:

Tesómnál is ez az állás...nagyon nagy társasági figura volt, mindenhol haverokat talált. Amint elkezdett járni a mostani barátnőjével (aki titokban tetszett egy haverjának is), elkezdtek szétszóródni a haverok és barátok. Választás elé került és Rájött, hogy a barátnője mellett akarja leélni az életét és nem a haverok közt. Egy pár gyerekkori haverja megmaradt, velük jó a kapcsolata...te e többi szelektálódott...

Ez a szelektálódás 2 éve történt de de már megbékélt a helyzettel és boldog.

Amúgy ő is akkor van a legjobban ha otthon pihenhet, de hetente egyszer valami randinapot tartanak, vagy mit+ egy haveros napot. talán ez az egyensúly.:d

2015. jan. 14. 23:42
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

A szelektálás csúnya szó, de sajnos ezt tettem. Vagyis nem egészen, de hasonló. Pánikbeteg voltam, illetve depressziós, és mindenkit elmartam, részben a párom, részben ezek miatt.

A legjobb barátaimmal egyszerűen nem tudom vissza hozni a dolgot, mert megváltoztak, ahogy én is, és már nincs közös témánk.

3. válaszoló, remélem én is feltudom jól fogni majd.:)Igazából nálam heti 2-3x van barátos nap, tehát igyekszek rájuk figyelni, csak nem tudok mindenkire.

2015. jan. 14. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!