Melyik a kevésbé bunkó megoldás?
Figyelt kérdés
Ha valaki rámír, valami "sziamizu" jellegűt, és nem nyitom meg/ válaszolok, mert egyszerűen nem akarok vele beszélni, vagy ha ilyen esetben közlöm, hogy "ne haragudj, most nincs kedvem írogatni", minden magyarázat nélkül. Mert én ezt írtam, és most ordenáré nagy bunkó vagyok, mert éppen nincs kedvem valaki becses társaságához. (volt rá okom)2014. júl. 30. 16:30
1/5 csillámláma :3 válasza:
Szerintem teljesen jól tetted. Lehet, hogy nem esett neki jól, de legalább őszinte vagy! :D
2/5 anonim válasza:
Az a kevésbé bunkó ha szólsz neki, hogy nincs kedved beszélni legalább akkor nem várja hogy visszaírj. Én egyébként tuti nem szóltam volna mert ahhoz se lett volna kedvem szóval nem tudom mit van felháborodva, legalább erőt vettél magadon addig amíg azt megírtad neki xD
3/5 A kérdező kommentje:
Egyébként ma reggel bocsánatot is kértem tőle (SMS-ben), de mire hazaértem a melóból, már telekürtölte a baráti tátsaságot, hogy mekkora bunkó vagyok. Szerintem kicsit túl van lihegve.
2014. júl. 30. 16:47
4/5 shoona:D válasza:
hát ezt tényleg eléggé túllihegte...minden jogod megvan hozzá hogy ne beszélj vele ha nem akarsz,és szerintem meg sem kell indokolnod,csak a te udvariasságod ha megteszed
5/5 anonim válasza:
A kedvem helyett inkább az időm szót használd legközelebb, vagy írj annyit, hogy el vagy foglalva, és most nem tudsz visszaírni, később beszéltek.
Ettől függetlenül a hiszti felesleges volt a barátod részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!