Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elmennek vakaciozni, de nincs...

Elmennek vakaciozni, de nincs tarsasagom. Milyen megoldas letezik?

Figyelt kérdés
Tarsasagom nincs, van par baratom, akiknek megvan mar a kulon eletuk, tesoimnak is, csak egyedul vagyok. Ez volt az ok amiert nem mentem se tavaly se tavalyelott szabadsagra, de mar nagyon szeretnek pihenni egy kicsit. Otletek?
2013. júl. 24. 20:34
 1/3 anonim ***** válasza:
57%

Menj egyedül.

Én is egyedül járok mindenhova: tavaly voltam Amerikában, idén megyek Londonba...

Ott aztán lehet barátokat találni, főleg, ha hostelekben száll meg az ember. Sosem érzem magam egyedül, tök jó így.

2013. júl. 24. 20:38
 2/3 anonim ***** válasza:
57%
Vannak útitárskereső oldalak is, bár én ennek ellenére mégis egyedül mennék, és így van, útközben haverkodnék össze mindenféle népekkel. :)
2013. júl. 24. 20:52
 3/3 anonim ***** válasza:
72%

Jelentkeztem már egyedül társas utazásra is, nagyon jó volt!

Bárhová mehetsz egyedül, majd barátkozol ott, ha akarsz. Ha nem, akkor meg bambulhatsz nyugodtan, nem kell alkalmazkodnod senkihez.

2013. júl. 24. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!