Lehet esély arra hogy egy magyar is világsztár legyen?
Figyelt kérdés
Mostanába csomoszor nyomják a tv-ben hogy Balvin Barbis Ilyen hírsségel olyan hírességel fotozkodott bulizott stb... és azt vettem észre hogy a mgyarok is kezdenek felzárkozni ismeretségben lehetséges hogy 1-2 év mulva már nálunk is lesznek olyan sztárok akik Ilyen Világhírüek lesznek mint pl: Calvin harris ? valahol remélem igen vagy ez csak ugy valosulhat meg ha a személy külföldön probálkozik pl: Anglia,Amerika,Németország, Vagy hogyan???2014. dec. 20. 16:49
61/66 anonim válasza:
Na jó én védtem az előző oldalon Calvint de kitörlöm a kérdést a listából mert szánalmas, színvonalon aluli és primitív ez a vitatkozás mindkét oldalról.
A kérdezőnek meg nézzétek el, nagyon gyerek lehet még (maximum 13-nak tippelem) ha a nézettségeket mérvadónak tekinti és a klasszikus zenét leszólja.
A klasszikus zene alakította ki a modern zeneelméletet, ami nélkül nem hogy elektronikus, de semmilyen zene se lenne.
63/66 anonim válasza:
Ja, vagy egy unatkozó téliszünetes alsótagozatos, vagy simán troll.
64/66 A kérdező kommentje:
58. A rock hálaistennek ki haloban van, muttas egyetlen olyan rock számot amit meg halgattak min 400 millioan,én tudok olyan dj számo,59.egy 12 éves gyerek is ember őket is ember számba kell venni egyébként arra céloztam hogy a mai fiatal korosztályok már ezt halgatják kb.85 százalékban. 60 egyátalán nem szánalmas Köszönd a Facebooknak meg a közzöséggi oldalaknak.
2014. dec. 30. 18:02
65/66 anonim válasza:
Jézus ég, ez a helyesírás nagyon gyaláz :D 21 vagyok, tesóim fiatalabbak nálam, egyikünk sem hallgat rendszeresen "dj számokat". És igazából egy korombeli ismerősöm sem. Ez nagyon jó szórakozóhelyekre, ahol a háttérben szól, meg részegen lehet rá táncolni, de hallgatni, a szó szoros értelmében unalmas. Na tudod mit, mutogassál számokat ekkora meg akkora nézettséggel, én meg rávágom a Gangam style-t, ami most 2,2 milliárd nézőnél jár... most akkor ez a legjobb zene? Ugye nem?
66/66 anonim válasza:
Hagyd, nem foglalkoznak vele a szülei. Ennyi itt a baj. Nem tudja, mit beszél, ezért összehord mindenfélét ami eszébe jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!