Lehet esély arra hogy egy magyar is világsztár legyen?
Volt már bőven elég olyan magyar aki világhírű volt. Viszont én erről a Calvin Harrisról sosem hallottam. Múltkor nézegettem fb-n, hogy no name magyar dj-knek milyen rohadtul sok kedvelésük van. Aztán rájöttem, hogy a fele kamu profil, a másik fele meg csak azért lájkolt, mert "vicces" képeket posztolnak napi 5x.
Tankcsapda - 213 ezer like
Ossian - 83 ezer like
Orbán Viktor - 320 ezer like.
Taláromra 3 olyan együttes és ember, akiket biztos, hogy többen ismernek itthon mint ezt a Calvin Harrist.
Hát nem olyan biztos Rengeteg magyar ember ismeri persze n
milyen körökbe jársz aki bulizni,diszkoba jár biztos imeri aki meg ilyen megszállott rocker nem nagyon ismerheti kérdezzmeg random pár embert Chatroultten, vagy nézd meg mennyien jöttek el a szigten a koncertjére itt a link: [link]
Jó, de mondjuk Michael Jackson-t mindenki ismeri. Az is, aki nem szereti a popzenét. A Metallicát is. Madonnát, Run DMC-t... ez a világhír.
Én a DJ-t mindig úgy írom körbe, hogy az az ember, aki nem tanult meg énekelni, nem tanult meg hangszeren játszani, és talán ezért, de nem is szereti a zenét, ezért tönkre akarja tenni.
"Aa dj számok a legjobbak rádioban sohanem hallottam Metalica számok de David Guetta Calvin Harris számot igen ezt ugy hívják hogy Meanstream mindenki ezt keresi szinte."
Most a helyesírásba nem kötnék bele (de), de én még Calvin számot nem hallottam soha, sehol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!