Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lehet esély arra hogy egy...

Lehet esély arra hogy egy magyar is világsztár legyen?

Figyelt kérdés
Mostanába csomoszor nyomják a tv-ben hogy Balvin Barbis Ilyen hírsségel olyan hírességel fotozkodott bulizott stb... és azt vettem észre hogy a mgyarok is kezdenek felzárkozni ismeretségben lehetséges hogy 1-2 év mulva már nálunk is lesznek olyan sztárok akik Ilyen Világhírüek lesznek mint pl: Calvin harris ? valahol remélem igen vagy ez csak ugy valosulhat meg ha a személy külföldön probálkozik pl: Anglia,Amerika,Németország, Vagy hogyan???

2014. dec. 20. 16:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:

Volt már bőven elég olyan magyar aki világhírű volt. Viszont én erről a Calvin Harrisról sosem hallottam. Múltkor nézegettem fb-n, hogy no name magyar dj-knek milyen rohadtul sok kedvelésük van. Aztán rájöttem, hogy a fele kamu profil, a másik fele meg csak azért lájkolt, mert "vicces" képeket posztolnak napi 5x.

Tankcsapda - 213 ezer like

Ossian - 83 ezer like

Orbán Viktor - 320 ezer like.

Taláromra 3 olyan együttes és ember, akiket biztos, hogy többen ismernek itthon mint ezt a Calvin Harrist.

2014. dec. 21. 02:54
 32/66 A kérdező kommentje:

Hát nem olyan biztos Rengeteg magyar ember ismeri persze n

milyen körökbe jársz aki bulizni,diszkoba jár biztos imeri aki meg ilyen megszállott rocker nem nagyon ismerheti kérdezzmeg random pár embert Chatroultten, vagy nézd meg mennyien jöttek el a szigten a koncertjére itt a link: [link]

2014. dec. 21. 10:36
 33/66 anonim ***** válasza:

Jó, de mondjuk Michael Jackson-t mindenki ismeri. Az is, aki nem szereti a popzenét. A Metallicát is. Madonnát, Run DMC-t... ez a világhír.

Én a DJ-t mindig úgy írom körbe, hogy az az ember, aki nem tanult meg énekelni, nem tanult meg hangszeren játszani, és talán ezért, de nem is szereti a zenét, ezért tönkre akarja tenni.

2014. dec. 21. 10:50
 34/66 A kérdező kommentje:
Aa dj számok a legjobbak rádioban sohanem hallottam Metalica számok de David Guetta Calvin Harris számot igen ezt ugy hívják hogy Meanstream mindenki ezt keresi szinte.
2014. dec. 21. 11:38
 35/66 A kérdező kommentje:
és a dj-és sem könnyü elhieted nekem. probáld meg utánna írd egyébként ilyen hogy hededű furulya stb. kihalban van a mai korosztály nem ezt keresi többek közt én sem 17F
2014. dec. 21. 11:40
 36/66 anonim ***** válasza:

"Aa dj számok a legjobbak rádioban sohanem hallottam Metalica számok de David Guetta Calvin Harris számot igen ezt ugy hívják hogy Meanstream mindenki ezt keresi szinte."

Most a helyesírásba nem kötnék bele (de), de én még Calvin számot nem hallottam soha, sehol.

2014. dec. 21. 11:56
 37/66 A kérdező kommentje:
lehet hogy hallodtad csak nem ismered fel itt van pár link: https://www.youtube.com/watch?v=6ACl8s_tBzE https://www.youtube.com/watch?v=ebXbLfLACGM https://www.youtube.com/watch?v=yZqmarGShxg és ha mégsem nézz meg pár műsorlistát de elég ha a nézzetségét meg nézed.
2014. dec. 21. 12:05
 38/66 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Végignéztem ezt a beszélgetést és annyi jött le hogy a kérdező egy alacsony intelligenciájú bunkó. Kihalóban van a klasszikus zene? Sose hallottál még Metallica számot rádióban? Figyelj, neked is van egy műfajod, meg nekünk is. Fogalmunk sincs egymáséról. Te ebben a 3 oldalban képviselted a saját műfajod közönségét és művelőit, és azt kell hogy mondjam elég primitív. Én maradok a metálnál. Hangszerek, kompozíció, ének. Ezzel nem vitatom el az elektronikus zenétől a tulajdonságát, hogy azt is nehéz művelni, de engem nem érdekel. Amúgy sem igazán erre irányult a kérdés.
2014. dec. 21. 13:21
 39/66 A kérdező kommentje:
ott a pont.
2014. dec. 21. 13:37
 40/66 anonim ***** válasza:
Rohadjak meg ha valaha hallottam.
2014. dec. 21. 13:43
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!