Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lehet esély arra hogy egy...

Lehet esély arra hogy egy magyar is világsztár legyen?

Figyelt kérdés
Mostanába csomoszor nyomják a tv-ben hogy Balvin Barbis Ilyen hírsségel olyan hírességel fotozkodott bulizott stb... és azt vettem észre hogy a mgyarok is kezdenek felzárkozni ismeretségben lehetséges hogy 1-2 év mulva már nálunk is lesznek olyan sztárok akik Ilyen Világhírüek lesznek mint pl: Calvin harris ? valahol remélem igen vagy ez csak ugy valosulhat meg ha a személy külföldön probálkozik pl: Anglia,Amerika,Németország, Vagy hogyan???

2014. dec. 20. 16:49
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 anonim ***** válasza:

Csak ilyen 2 napig ismert médiaprostituált akarsz lenni vagy tényleg valaki?

Mert lehet, hogy egy senkiházi dj-nek van 1000000 lájkja fb, de attól még egy senki marad. Jimmy Page-ről meg a parasztok nagy része nem is hallott. Pedig ő aztán tényleg valaki.

2014. dec. 20. 19:56
 22/66 A kérdező kommentje:
én csak hallásból ismerem, és Jo lenne olyan "10000000 likes média prostituáltnak lenni,"
2014. dec. 20. 19:59
 23/66 anonim ***** válasza:
62%

"perfect alatt azt értem hogy jól beszéli annyira amenyire kell"

Ugye te nem beszelsz egyetlen idegen nyelvet sem, kulfoldon sem eltel meg soha egy percet sem?

Mert meglehetosen naiv elkepzeleseid vannak.

2014. dec. 20. 20:15
 24/66 anonim ***** válasza:
Azt tudod hogy a mediaban, zeneben hogy lesz valaki mainstream vilagsztar?
2014. dec. 20. 20:15
 25/66 anonim ***** válasza:
Szakfordító vagyok.
2014. dec. 20. 21:49
 26/66 anonim ***** válasza:
Ja, és te vagy rendkívül naiv, hogy minden hazugságot elhiszel. Öt idegen nyelven olvasok forrásokat, és elég gyakran járok külföldre. Perfektül az beszél egy idegen nyelvet, akinek mondok egy verset, és rímestől-asszonáncostul lefordítja. Vagy kiválóan ismeri az adott kultúrát, mert mondjuk abban nőtt fel. De az, hogy valaki kint mosogat Londonban a lengyel kollégákkal, az nem teszi perfektté nyelvileg.
2014. dec. 20. 21:53
 27/66 anonim ***** válasza:
Ja, ez a kérdezőnek szólt. Előbb lőttem, aztán kérdeztem. Megesik a nagy tolongásban.
2014. dec. 20. 21:58
 28/66 A kérdező kommentje:
23. Valszolo beszélek: Angolul,Németül,és 10 honapja görögül,24.Nem tudom hogy lesz valaki Mainstream sztár, meg halgatlak,
2014. dec. 20. 23:19
 29/66 A kérdező kommentje:
ja 23. és 3évet laktam görögben.
2014. dec. 20. 23:20
 30/66 anonim ***** válasza:

"Perfektül az beszél egy idegen nyelvet, akinek mondok egy verset, és rímestől-asszonáncostul lefordítja."

Nem. Ez a szakfordító.

Én anyanyelvi szinten beszélek angolul úgy, hogy egyszerűen nem tudok magyarosítani. Angolul gondolkozom, és úgy baromi nehéz valamit magyarul megfogalmazni, hogy átadd. Ezért nem szeretem, amikor valakinek, aki beszél egy idegennyelvet azt ajánlgatják, hogy menjen el fordítani. Az egy külön szakma. Magyarul sem tudnék megtanítani senkit.

2014. dec. 20. 23:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!