Lehet esély arra hogy egy magyar is világsztár legyen?
"Én a DJ-t mindig úgy írom körbe, hogy az az ember, aki nem tanult meg énekelni, nem tanult meg hangszeren játszani"
Nem is értem miért írsz körbe olyan dolgokat amikhez nem értesz, ez a legirritálóbb dolog a világon amikor valaki olyanba okoskodik bele amihez nem ért.
Azt ugye tudod, hogy Calvin Harris rengeteg saját maga által írt zenéje alá énekel és tud zongorázni is? Pl: Summer, Faith, Feel so Close, I'm not alone, Flashback, You Used to Hold Me, Acceptable in the 80's, The Girls
Nyugodtan keress rá ezekre és mondd azt, hogy szar a hangja.
Igen ezeket a zenéket számítógéppel csinálja nem hangszerekkel, de hogy ilyen jó zenéket tudj csinálni ugyanúgy bele kell ölni az időt és a tanulást. Miért gondolod, hogy ő nem tudna megtanulni gitározni? Nem gondolod, hogy szimplán nem érdekli? Nem értem ezeket a rockereket, mindenhol csak vergődnek, hogy a saját zenéjük a legfaszább, és aki dj az biztos azért, mert kevés lenne a rockzenéhez... az fel se merül bennük, hogy szimplán valakit hidegen hagy a rock... nem is értem, hogy miért olyan nagy érv, hogy te sose hallottál róla, amikor nem hallgatsz ilyeneket?
Egyébként meg le lehet írni hogy így fos úgy nem ismeri senki, amíg egy 1 órás fellépés után átveszi egy átlagos magyar ember 10 éves átlagbérét, negyedmillió dollárt, őt nem fogja érdekelni az ilyen emberek véleménye :)
És azt se hiszem, hogy ezek csak ilyen zenei fellángolások, "2 napig ismert médiaprostituáltok" lennének, a nagy DJ-k 10-20 éve a pályán vannak, Tiesto, David Guetta, Armin van Buuren, Carl Cox....
El kell fogadni, hogy mindenkinek más az ízlése, és igen is sokan ismerik őt. Hogy ti nem, az mindenkit hidegen hagy :)
1. Honnan veszed biztosra, hogy én kinek a nevét fogom ismerni?
2. Szerződhet Rihannával az Armani, mert őket sem ismerem. ?ármint az Armanit.
3. Ki a francot érdekli, hogy a közösségi médián mi van? Facebookom sincs hogy likeoljam akár az Iron Maident, akár bármelyik dj-t. A hírességet abban mérjük, hogy hány ember ismer egy adott dolgot. Nem lehet like-okban vagy bármiben mérni. Lehet, hogy valaki egyszer online meghallgatott egy albumot, és utána soha többé nem beszél arról az előadóról, nem hallgatja többet, stb. De ha egyszer újra látja a nevét, akár évek múlva, akkor tudni fogja, hogy ki az/kik azok. Ez az ismertség, ileltve a híresség, de te ezt sose fogod tudni globálisan lemérni. Bakker.
"Szerződhet Rihannával az Armani, mert őket sem ismerem. ?ármint az Armanit. "
Az Armani egy ruhamárka :D De le merem fogadni, hogy az Armani már több ezer emberrel szerződött reklámcélokból, akiket se te se én nem ismerünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!