Lehet esély arra hogy egy magyar is világsztár legyen?
Lehet, hogy nagyon híres ez a DJ, de ahogy látod, nemigen ismerik még Magyarországon sem, és hogy David Guetta és társai mellet nem rúg labdába, az biztos.
De azért felsorolok neked néhány magyar hírességet, hogy lásd, semmi esm lehetetlen.
Toni Curtis, Gábor Zsazsa, Faludi Gábor, Kertész Imre, George Cukor, Peter Falk, Czifra György, Harry Hudini, Korda Sándor, Leslie Howard, Joe Pasternak, Pulitzer József, Mariska Hargitay stb.
És most csak néhány írót, színészt és rendezőt említettem, a tudományos világra ki sem tértem, pedig ott is vsnnak magyarok szép számmal.
"Ugy hogy tudja perfect a nyelvet az miben külömbözik mint ha valaki gyerek kora óta ott él?"
Mert nem fogja perfekt tudni a nyelvet, ebben kulonbozik. Ha nem kezdi el valaki az idegen nyelvet 4-5 eves koraban, akkor mindig lesz akcentusa.
Akcentussal meg szineszkent max. csak kelet-europai bunozoket meg qrvakat jatszhatsz filmekben.
Zeneszkent mas a helyzet, el tudok kepzelni olyan szituaciot, amikor az ember gitaroskent vagy valamilyen hangszeres tudassal a vilag elvonalaba kerul. Enekeskent ott is kizaro ok az akcentus.
Vilaghiru: az atlagember is ismeri a nevet, ha erdeklodik az irant a terulet irant, amiben az a valaki mozog.
Ja és Julianna nagyon is sokan ismerik.
:P
A DJ az egyik legratyibb "munka", nehogy már ezt hozd fel példának. Meg like-ok meg youtube... meg MTV, mit ér az? Már az én gyerekkoromban is azon poénkodtunk, hogy kaphatunk MTV díjat, ha nekiállunk dobolni a tolltartónkon.
Szerintem lehet híres magyar ember, csak itt az emberek többsége nem hisz magában.
Meg vannak olyan emberek, akik nem tudják elnyomni az akcentusukat - pl. Salma Hayek, de én Michael Fassbender-nél is néztem, hogy honnan jött, mikor először hallottam interjúban beszélni.
És van, akinek könnyebb. Mondjuk Alexander Skarsgard-dal láttam egy interjút, ahol megkérdezték, hogy ő svéd származású vagy konkrétan svéd és elkezdte nyomni a "hávárjú" szintű angolt, miközben nagyon szépen beszél ő is meg a papa is, tesók is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!