Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lehet esély arra hogy egy...

Lehet esély arra hogy egy magyar is világsztár legyen?

Figyelt kérdés
Mostanába csomoszor nyomják a tv-ben hogy Balvin Barbis Ilyen hírsségel olyan hírességel fotozkodott bulizott stb... és azt vettem észre hogy a mgyarok is kezdenek felzárkozni ismeretségben lehetséges hogy 1-2 év mulva már nálunk is lesznek olyan sztárok akik Ilyen Világhírüek lesznek mint pl: Calvin harris ? valahol remélem igen vagy ez csak ugy valosulhat meg ha a személy külföldön probálkozik pl: Anglia,Amerika,Németország, Vagy hogyan???

2014. dec. 20. 16:49
1 2 3 4 5 6 7
 11/66 anonim ***** válasza:
Senki nem tudja perfect a nyelvet, aki nem ott született. Ne hazudjunk legalább magunknak.
2014. dec. 20. 17:43
 12/66 anonim ***** válasza:
76%

Lehet, hogy nagyon híres ez a DJ, de ahogy látod, nemigen ismerik még Magyarországon sem, és hogy David Guetta és társai mellet nem rúg labdába, az biztos.

De azért felsorolok neked néhány magyar hírességet, hogy lásd, semmi esm lehetetlen.

Toni Curtis, Gábor Zsazsa, Faludi Gábor, Kertész Imre, George Cukor, Peter Falk, Czifra György, Harry Hudini, Korda Sándor, Leslie Howard, Joe Pasternak, Pulitzer József, Mariska Hargitay stb.

És most csak néhány írót, színészt és rendezőt említettem, a tudományos világra ki sem tértem, pedig ott is vsnnak magyarok szép számmal.

2014. dec. 20. 17:47
 13/66 anonim ***** válasza:
50%

"Ugy hogy tudja perfect a nyelvet az miben külömbözik mint ha valaki gyerek kora óta ott él?"

Mert nem fogja perfekt tudni a nyelvet, ebben kulonbozik. Ha nem kezdi el valaki az idegen nyelvet 4-5 eves koraban, akkor mindig lesz akcentusa.

Akcentussal meg szineszkent max. csak kelet-europai bunozoket meg qrvakat jatszhatsz filmekben.

Zeneszkent mas a helyzet, el tudok kepzelni olyan szituaciot, amikor az ember gitaroskent vagy valamilyen hangszeres tudassal a vilag elvonalaba kerul. Enekeskent ott is kizaro ok az akcentus.

Vilaghiru: az atlagember is ismeri a nevet, ha erdeklodik az irant a terulet irant, amiben az a valaki mozog.

2014. dec. 20. 17:49
 14/66 A kérdező kommentje:
10. válaszolo perfect alatt azt értem hogy jól beszéli annyira amenyire kell,11.Válaszolo David Guetta hadjuk már ö egy vicc jó Dj majdnem annyira mint Calvin idén ö lett a leghíresebb dj - 48 millo dollárt keresett ezzel ő lett a leggazdagabb Dj Az Mtv EMA " Legjobb Elektro előadoja" David Guetta-val csak az a baj hogy nem ö csinálja hanem a csicskásai :),Aakiket felsoroltál ismerős a nevük de egyiket sem ismerem :) .
2014. dec. 20. 17:59
 15/66 anonim ***** válasza:
Facebook like...pfff.
2014. dec. 20. 18:05
 16/66 A kérdező kommentje:
Nézd meg hogy youtubon Calvin Harris Summer-t mennyien és David Guetta leghíresebb számát mennyien halgtják...
2014. dec. 20. 18:09
 17/66 A kérdező kommentje:
15.válaszolo mire érted?
2014. dec. 20. 18:10
 18/66 A kérdező kommentje:

Ja és Julianna nagyon is sokan ismerik.

:P

2014. dec. 20. 18:30
 19/66 anonim ***** válasza:
70%

A DJ az egyik legratyibb "munka", nehogy már ezt hozd fel példának. Meg like-ok meg youtube... meg MTV, mit ér az? Már az én gyerekkoromban is azon poénkodtunk, hogy kaphatunk MTV díjat, ha nekiállunk dobolni a tolltartónkon.

Szerintem lehet híres magyar ember, csak itt az emberek többsége nem hisz magában.

Meg vannak olyan emberek, akik nem tudják elnyomni az akcentusukat - pl. Salma Hayek, de én Michael Fassbender-nél is néztem, hogy honnan jött, mikor először hallottam interjúban beszélni.

És van, akinek könnyebb. Mondjuk Alexander Skarsgard-dal láttam egy interjút, ahol megkérdezték, hogy ő svéd származású vagy konkrétan svéd és elkezdte nyomni a "hávárjú" szintű angolt, miközben nagyon szépen beszél ő is meg a papa is, tesók is.

2014. dec. 20. 19:43
 20/66 A kérdező kommentje:
Szerintem a Dj-és a legjobb munka és nem is könnyü abban a szakmában érványesülni sok idő és energia kell hozzá,én is az vagyok járok "haknizni" is és nem könnyü szoval le a kalappal, sokan azt hiszik hogy a dj-és könnyü és egyszerű pedig nem az. egyébként szerintem is lehet magyar ember világsztár remélem hogy a közel jővőben lesz is.
2014. dec. 20. 19:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!