Mit gondoltok jogosan érzek így?
"Ne a haláltól félj,hanem a meg nem élt élettől!"
Miért van az,hogy ha kinézek az utcára,vagy felnézek a közösségi oldalakra állandóan csak azt látom,hogy a fiatalok -velem egykorúak- nagy része szórakozik,bulizik,piál,azaz éli az életét.
Ezzel ellentétben én bújom a könyveket(mert elvárják tőlem,és tudom,hogy fontos,hogy tanuljak)Nem vagyok stréber,de az iskola mellett tényleg semmire sincs időm. Néha észre sem veszem,de lepergett előttem egy év.Ilyenkor döbbenek rá,hogy elmulasztottam valamit.Nem éltem,élveztem az életemet.Félek,hogy az egész tinédzserkoromat,aminek elvileg a legszebbnek kéne lennie elpocsékolom.
" De én ilyenkor arra gondolok h én legalább nem közmunkás meg WC pucoló leszek mert nem viszem többre!"
Te biztos rengeteget tanulsz!!!! Látszik is ez a lenyűgöző teljesítmény! A lelki és érzelmi kiteljesülés!
Tényleg ezzel nyugtatod magad? Ilyen felszínes és egysíkú a gondolkodásod? Vagy netán a széleskörű látótér és a sokat látott tapasztalat beszél belőled?
GYEREKEK LÉPJÜNK MÁR TÚL AZ ELŐZŐ GENERÁCIÓ HAMIS AGY-MOSOTT SZLOGENJEIN!!!!
Te meg maradj csak otthon mert te vagy az az ember aki csak lehúzza a jó bulikat!
ui: Sem közmunkás, sem WC pucoló nem vagyok! De ha ilyen munkám lenne akkor is csak szánnálak! Estig tudnám elemezni a logikai bukfenceket a sekélyes gondolkodásodban te önimádó, másokat lenéző, élettelen, anyuci kedvence ! De fől b...tál te irigy kis SENKI!!!!!!!! És ne gyere azzal hogy nem ismerlek, ismerlek én jól!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előző vagyok! Szeretnék elnézést kérni a kérdezőtől mert róla el is felejtkeztem! Próbálj meg időt szakítani! Nagyon fontos a társasági élet még egy fékezhetetlen buli alkalmával is rengeteget tanulhatsz! Megismered az embereket kit hogyan kell helyén kezelni, kik a számodra értékes vagy teljesen értéktelen emberek, rájössz majd hogy semmi sem fekete-fehér találkozhatsz rengeted érdekes emberrel! Az iskolapad és a facebook egyszerűen kevés ahhoz hogy szocializálódj!
Ha úgy érzed pótolnod kell valamit, akkor pótold de fontos, hogy ne egyszerre! Ne akarj a társaság közepe-lelke lenni először, mert annak rossz vége lehet! Ne ess szélsőségekbe, találd meg az arany közép utat! Kísérletezgess! A tanulás rovására ne menjen, azért arra vigyázz! Kívánom, hogy érezd jól magad! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!