Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk, szerintetek túlreagálom?

Fiúk, szerintetek túlreagálom?

Figyelt kérdés

Egy osztálytársam látott a túlsúlyos nagynénimmel vacsorázni, amivel semmi baj sincs az égegyadta világon. De másnap, mondta hogy látott -én még mosolyogtam is, hogy de jó- amikor hozzátette, hogy igen, intim beszélgetést folytattál azzal a dagadt leszbikus nővel? Na itt elpattant a cérna. MAjdnem elsírtam magam, de megkérdeztem, hogy komolyan mondta hogy leszbikus vagy rosszul hallottam? Erre elkezdett nevetni rajtam, és utánzott, hogy "juuujj akkor most sírd el magad..." . Összepacsizott pár haverjával hogy mekkora gyökér vagyok, én prdig annyira sírtam, hogy haza kellet jönnöm, mert tiszta vörös meg pufi lettem. (Nem, nem kért bocsánatot, sőt utána még röhögött rajtam egy ideig, és csicskának, gyökérnek neveztek). Egyszerűen nem voltam képes szembesíteni vele, hogy hülyeségeket, és bunkón beszél, stresszhelyzetekben mindig sírok.

Fiúk, szerintetek túlreagálom, és neki volt igaza vagy tényleg bunkóság amit csinált?

2014. nov. 17. 11:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

A megfelelő megoldás az amit írtam.

Ha keresztül nézel valakin egy idő után abba hagyja mert látja hogy nincs rá reakció.Ha állandóan felveszi a bántást akkor a csákó nyeregben érzi magát és folytatja amíg a lány ki nem készül.

Mást nem tud csinálni mivel lány, és nem tudja lerendezni a fiút fizikailag.

Ezért lelkileg kell erősítse magát, tehát megint az a helyes megoldás amit írtam.

2014. nov. 17. 16:52
 12/13 A kérdező kommentje:
Most kaptam a hírt egy lány ismerősömtől, hogy miután elmentem, egész nap ezen röhögtek meg poénkodtak. Belázasodtam az idegességtől, egy ideig nem is fogok tudni iskolába menni.
2014. nov. 17. 16:54
 13/13 anonim válasza:

Regen engem is nagyon konnyen meglehetett bantani, konnyen elsirtam magam.

Mostanra mar olyan alarcot tudok magamra eroltetnj, hogy a kivulallok ne is lassak ha rosszul esik amit mondanak. Egy ido utan kezdek leszalnk rolam. Ha meg tovabb piszkaltak akkot meg elojotz az agresszív enem igy mar kezdtek is kicsit felni tolem. De szerencsere elkeriltem kozepiskolaba.

14/l

2014. nov. 18. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!