Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk, szerintetek túlreagálom?

Fiúk, szerintetek túlreagálom?

Figyelt kérdés

Egy osztálytársam látott a túlsúlyos nagynénimmel vacsorázni, amivel semmi baj sincs az égegyadta világon. De másnap, mondta hogy látott -én még mosolyogtam is, hogy de jó- amikor hozzátette, hogy igen, intim beszélgetést folytattál azzal a dagadt leszbikus nővel? Na itt elpattant a cérna. MAjdnem elsírtam magam, de megkérdeztem, hogy komolyan mondta hogy leszbikus vagy rosszul hallottam? Erre elkezdett nevetni rajtam, és utánzott, hogy "juuujj akkor most sírd el magad..." . Összepacsizott pár haverjával hogy mekkora gyökér vagyok, én prdig annyira sírtam, hogy haza kellet jönnöm, mert tiszta vörös meg pufi lettem. (Nem, nem kért bocsánatot, sőt utána még röhögött rajtam egy ideig, és csicskának, gyökérnek neveztek). Egyszerűen nem voltam képes szembesíteni vele, hogy hülyeségeket, és bunkón beszél, stresszhelyzetekben mindig sírok.

Fiúk, szerintetek túlreagálom, és neki volt igaza vagy tényleg bunkóság amit csinált?

2014. nov. 17. 11:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Totálisan túl reagáltad - mi az már, hogy rosszul esik, ha egy hozzád közel álló személyt otromba módon degradálnak? Hülye vagy, minek produkálsz érzelmeket? ideje lenne észbe kapni és átcsapni pszichopatába, ne félj, úgy majd befogadnak. A nagynénéd pedig rossz ember. Tudod, miért rossz ember? Mert túlsúlyos. És mivel túl súlyos, leszbikus. És az abnormális, természetellenes. Hogy mersz Te, kis takony, ettől eltekinteni? Mi van veled, az embereket a személyiségük alapján ítéled meg, nem Úgy, Ahogy Kinézned? Mondd, fejedre ejtettek csecsemő korodban?

Néha megborzongok, milyen szerencsétlen egy-két ember.

2014. nov. 17. 11:12
 2/13 A kérdező kommentje:
köszönöm, valahol jól esett a kommented. szerinted mit tudnék vele kezdeni? szeretném, ha rádöbbenne, hogy micsoda szemétség volt tőle, de jobban szeretném, ha inkább csak belátná hogy nem állhat így emberekhez. Nem tudok vele beszélgetni, mert félek hogy megint az lesz, hogy elpityeredem, ők meg kinevetnek.
2014. nov. 17. 11:22
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Legelőször is, veled nincs semmi baj. Ez a világ vastag bőrt követel, de csak addig maradnak meg az élet szépségei, ha ilyen emberek is vannak, mint te.

Nem tudom, mennyire akarod bántani. Mivel, gyanítom, arról van szó, otthonról hozott, lelki problémák, kisebbségi komplexus és/vagy önbizalom hiány áll a háttérben, könnyedén meg tudnád szégyeníteni, de ettől talán még agresszívebb lenne. Sajnos nem ismerem, nem tudok száz százalékos praktikát mondani.

2014. nov. 17. 11:27
 4/13 A kérdező kommentje:
Eleve úgy álltam hozzá, hogy biztos rosszul hallottam. Én 16/l vagyok, ő 17/fiú ugye, így testi fölényem nincs ugyan -mondjuk tény, hogy elég magasra nőtt és ahhoz képest nagyon vékonyka srác. Végigfutott az agyamon hogy kiakadok, és elkezdem neki hangosan magyarázni, hogy mekkora hülyeség ilyet gondolni, de erre ott nem voltam képes, és óránk is kezdődött. Utána került, én pedig leléptem ugye. Olyanokon gondolkozom, hogy írok neki egy hosszú üzenetet, amiben megpróbálom rávezetni arra, hogy rosszul gondolkozik. Csak, félek hogy ebből is viccet csinálna. (Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam kissé.)
2014. nov. 17. 11:33
 5/13 anonim ***** válasza:

Ez egy emeletes nagy bunkó. Szívből kívánom neki, hogy valaki egyszer őt is alaposan bántsa meg, valaki olyan személlyel kapcsolatban, aki fontos neki. És utána alaposan röhögje ki, ha rosszul esett neki.

Nem vagyok rosszindulatú, de neki ezt szívből kívánom.

2014. nov. 17. 11:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

#4 Viccet fog csinálsz. Le sem szarja. Ez dominanciáról szól. ha fel is fogja, nem úgy fog reagálni, hogy "Igen, igazad van, sajnálom".

Amit ajánlani tudok, hogy ne kiabálj - a düh nevetséges. De ne is sunnyogj el. Gyakorold, hogyan kell szemmel kinyírni másokat, és hogyan tudod ridegebbé "varázsolni" a hangodat. Legyél higgadt, közömbös, ne tudjon megtalálni. Legyél ironikus, esetleg szarkasztikus. De mindenképpen laza, nyugodt, rideg.

#5 Az ilyen ember nem kedvtelésből ilyen - még egy jobb pszichopata sem ilyen buta módon szivatja a népet.

Szerintem bőven bántják őt máshol - otthon például.

2014. nov. 17. 11:42
 7/13 anonim ***** válasza:
*csinálni
2014. nov. 17. 11:42
 8/13 A kérdező kommentje:
Szeretnék az lenni, fejben megvan, de krízishelyzetekben lehetetlen. Lehurrognak, nagyon agresszíven röhögnek rajtam és kifiguráznak, erre nem nagyon lehet rendesen reagálni, ha egyedül vagy. De azért köszönöm, teszek majd vele egy próbát.
2014. nov. 17. 12:00
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Az igazi probléma az hogy mi most itt be írjuk hogy neked van igazad -ami igaz is- és te ettől megnyugszol hogy húú milyen jó.

Ezzel pillanatnyilag besöpörve a szőnyeg alá a problémát ami persze csak addig tart amíg megint találkozol ezzel a sráccal.

Először is van egy nagy felfogásbeli probléma. Az hogy téged mit érdekel hogy azt mondták a nagynénédre hogy lezbi meg hogy intim beszélgetést folytattatok. És akkor mi van ?

Erre azt kellett volna mondanod a srácnak hogy mi közöd van hozzá, irigykedsz mert be akarsz szállni harmadiknak de mi nem engedjük ugyhogy csak verd otthon a cerkádat te nyomorék.

Meg kell tanulnod leszarni mások véleményét.

Ha azt mondom jó fej vagy vigyorogsz mint a tejbetök ha meg azt mondom húzzál innen hülyegyerek akkor meg sírsz egész nap.

Ennek így semmi értelme,dróton rángatlak mint egy bábút.

Erősítsd meg magad testileg lelkileg és ne akarj neki megmagyarázni semmit és főleg ne próbálj meg lelkifurdalást kelteni benne mert csak még jobban kiröhög.

Saját magaddal foglalkozz ne azzal hogy mások mit gondolnak rólad.

Ahogy más ember beszél veled az az ő sorsa, és az ahogy te erre reagálsz az pedig a tiéd.

2014. nov. 17. 12:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

#9 Félreérzetted. Itt a hangsúly az agresszívitáson van, a megalázáson. Nyilván le lehet rendezni csattanós válaszokban az egészet - de az a kis pöts rajta tölti ki a dühét. Bsztatja, érted?

Az olyan "tanácsokkal" pedig, hogy "lépj túl rajta", "ne foglalkozz vele" és a többi szarra sem megy. Szarra-sem-megy. Felesleges ilyet írni.

2014. nov. 17. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!