Fiu iskolába megyek nyiltnapra. Lány vagyok! Adnátok pár tanácsot hogy hogy viselkedjek? és fiuk nektek melyik hajak tetszenek (egyenes vagy göndör)? Elegánsan vagy sportosan mennyek?
Figyelt kérdés
suli#suli.fiuk.haj.nyiltnap
2014. okt. 31. 20:22
1/25 A kérdező kommentje:
összekötött vagy kibontott haj?
2014. okt. 31. 20:23
2/25 anonim válasza:
Mit akarsz te fiú iskolába lányként? Megfognak erőszakolni.
3/25 anonim válasza:
Nyílt napra nem azért megy az ember, hogy a pasikat nézze. Menjél olyan ruhába, amibe általában jársz, és a hajad is olyan legyen, amilyen lenni szokott. Viselkedj normálisan...
4/25 t_GaRami_a válasza:
Oh god why? Mi az, hogy fiú iskola? Csak azért mész, hogy pasizz?
5/25 anonim válasza:
Gondolom azért kérdezi a kérdező mert fontos az első benyomás. Szerintem göndör haj és sportos.
6/25 anonim válasza:
minek akarod másnak kiadni magad és máshogy kinézni?
szerintem úgy érti a fiúiskolát hogy szakközép vagy szakiskola és fiús szakmák vannak és többnyire csak fiúk járnak
tudomásom szerint már nincsenek csak fiú és csak lány sulik Magyarországon
7/25 anonim válasza:
A Pannonhalmi Bencés suli fiúiskola. De én se értem, mire készül a kérdező. Talán fiúrokonnal látogatsz el oda? Anélkül szerintem be se engednek.
8/25 A kérdező kommentje:
ugyértem hogy fiu iskola hogy müszaki suli ezért kevés a lány.... és szeretnék jó benyomást tenni ezért kérdezem
2014. okt. 31. 20:53
9/25 anonim válasza:
Azt a jegyeiddel kéne, nem a hajaddal.
10/25 A kérdező kommentje:
kitünő tanuló vagyok szoval a jegyeimmel már bent vagyok;)
2014. okt. 31. 21:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!